|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρόβλημα με ESA
Λοιπόν, τα νεότερα είναι ότι πήρα τον Σταύρο Τσολερίδη τηλέφωνο, μου ενέπνευσε καταρχήν εμπιστοσύνη, και μου είπε ότι είναι αντιπρόσωπος της Wilbers καταρχήν, αλλά τα ευχάριστα είναι ότι η Wilbers τον πληροφόρησε ότι εντόπισαν το εργοστάσιο που φτιάχνει το ηλεκτρικό μέρος του αμορτισέρ (ESA) η μαμά, και πλέον μπορεί να προμηθευτεί μοτεράκια σερβό η οτιδήποτε άλλο έχει ο μηχανισμός μέσα, και επισκευάζουν και το ESA πλέον. Βέβαια το αρνητικό για μένα είναι ότι βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα και πρέπει να βρίσκεται και η μηχανή εκεί.. Καλά νέα όμως για τους Βορειοελλαδίτες φίλους μας...
Η για όσους έχουν χρόνο να διαθέσουν για να ανέβουν. Οταν το πάω κι εγώ στο γιατρό και δούμε με το καλό τι είναι, αποφασίζουμε. Μπορεί να είναι απλά ένα καλώδιο που κάνει βραχυκύκλωμα λόγω τριβής.. Το σφάλμα είναι Rear suspension sensor malfunction άλλωστε, υπάρχει ελπίδα. |
|
|||
|
|||
Ωραίος
|
|
|||
|
|||
Ντίνο, μακάρι εντέλει να είναι κάτι απλό (και ανέξοδο!)
|
|
|||
|
|||
Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με το k 1200 gt στα 5000 χιλ,μετα απο επαναπρογραματισμους κλπ ,αλλαχτηκε και το αμμορτσερ και ο εγκεφαλος (μεσα στην εγγυηση)Δεν πρεπει να αλλαζεις το σεταρισμα εχοντασ στη μηχανη μεγαλο βαρος μου ειπαν,απο τοτε ολα καλα
|
|
|||
|
|||
τωρα διαβασα το τελευταιο μηνυμα στειλε μου τηλ,διευθυνση να το ψαξω,ειμαι Θεσσαλονικη
|
|
|||
|
|||
Λοιπόν τα νεότερα είναι καλά...
Μετά από κάποια τεστ του μηχανικού μου, (Fast&Furious), είδαμε ότι η ανάρτηση δουλεύει κανονικά ως μηχανισμός, του έδωσε εξωτερικά ρεύμα με μια μπαταρία και ανεβοκατέβαινε, οπότε με συμβουλευσε να πάω σε ένα εξουσιοδοτημένο να κάνω μέσω εγκεφάλου 'καλιμπράρισμα' την ESA, όπερ και εγένετο.. Πλήρωσα 24 ευρώπουλα και τώρα δουλεύει κανονικά... |
|
|||
|
|||
Ωραίος!!!!!
πρ'επει να το γιορτάσουμε ε (Ξερεις που) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Είμαι μέσα... Πότε?
|
|
|||
|
|||
Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε είναι οι παρέες μας...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
πρόβλημα με βραχυκύκλωμα | cm246 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 08-06-2011 20:47 |
Σβησίματα-πρόβλημα με ρελαντί... | element | Τεχνικά θέματα διάφορα | 37 | 25-05-2011 14:52 |
Πρόβλημα με το Φλας μου | jonyp | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 18-09-2010 02:36 |
Πρόβλημα με το σταντ ???? | arman | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 04-07-2010 03:06 |
Πρόβλημα με το ESA !!! | pkar | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 24-09-2009 15:49 |