|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γκετεμποργκ Σουηδιας Ιουλιος 2009:Ενα ταξιδι γεννιεται...!
Με το καλο και να γυρισεις με την κουπα...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Δυστυχως σημερα εμαθα οτι ο συνταξιδιωτης μου δεν θα μπορεσει ν ακολουθησει. Ετσι λοιπον αυτο το ταξιδι θα ειναι ενα μεγαλο μοναχικο ταξιδι.
Με στεναχωρει οχι τοσο αυτο το γεγονος, οσο το οτι δεν μπορεσε να ερθει μαζι μου. Θα ηταν κατι μοναδικο γι αυτον, γιατι αυτος το πρωτοσκεφτηκε και παρεσυρε και μενα. Ετσι λοιπον 8/7 ξεκιναει ενα μεγαλο μοναχικο ταξιδι ζωης. Κατι το οποιο σκεφτομουνα απο τον Φεβρουαριο, κοιμομουνα και ξυπναγα με την σκεψη ποτε να ερθει αυτη η μερα. |
|
|||
|
|||
Με το καλό φίλε Ηλία.
Καμιά φορά τα μοναχικά ταξίδια είναι καλύτερα |
|
|||
|
|||
....μην μασας φιλε!...αφου το βαλες σκοπο καν το!...και θα δεις οτι ταξιδια στη Βορεια Ευρωπη δεν ειναι και τοσο.... "μοναχικα!"
.... |
|
|||
|
|||
Καλό ταξίδι να έχεις φίλε όλες η θετικές σκέψης μας φορτωμένος στις αποσκευές σου.
|
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστω πολυ παιδια.
Και αυτο το φορουμ θα ειναι μια συντροφια για μενα και θα προσπαθω να αφηνω και ενα μηνυμα καθε φορα που σταματαω σε καποια πολη. |
|
|||
|
|||
Με το καλο φιλαρακο να πανε ολα καλα ...........πολλες πολλες ευχες .......
|
|
|||
|
|||
Καλημερα σ ολους.
Με χαρα σας ανακοινωνω οτι, τωρα που θ ανεβω μονος μου προς τα πανω και θα εχω την δυνατοτητα για πιο ευελικτες κινησεις, εγινε μια αλλαγη στις διαδρομες και οτι θα εχω την χαρα να συναντησω τον αγαπητο μας φιλο Γιαννη Παναγιωτιδη στο Solingen. Τα σχεδια βγηκαν και αναμενω να μου βρει ενα καλο καμπινγκ να μεινω. Γιαννη, οπως ειπαμε και σε πμ, ετοιμασε πολλες πιτσες για μενα γιατι ειναι σιγουρο οτι θα πειναω πολυ!!! Αν και οι επαγγελματικες υποχρεωσεις του Γιαννη ειναι αυξημενες, πιστευω οτι αυτην την μιαμιση μερα που θα μεινω θα μπορεσω να γνωρισω καλυτερα τα μερη που μενει και τις εικονες που μας μεταφερει μερικες φορες απο τις κυριακατικες εξορμησεις του. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στα μακρινα ταξιδια (περιπου 1-2 το χρονο) ακομα και σημερα (28 χρονια μετα) σπανια βρισκω παρεα. Το "μονος" εχει ομως την ιδιαιτερη γλυκα του. Καλες περιπετιες! |
Tags |
bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ενα υπεροχο Σαββατοκυριακο..... | Dionisis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 10 | 20-01-2009 23:58 |