|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πώς κυλήσατε;;;
Απόσπασμα:
Πο ΠΟΟΟΟ αλήθεια το είχα ξεχάσει αυτό με 3 Δρχ. γέμιζες τη βέσπα με λάδι FINA |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κρύβε λόγια |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μηχανόσαυρος.jpg (ΥΓ: χωρίς παρεξήγηση ε? ) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
O Σωτοτυρρανόσαυρος ο Μποξερόδεις! |
|
|||
|
|||
XA XA XA XA έρεε ιδέες που μου έρχονται έχει δουλειά το βράδυ |
|
|||
|
|||
τράβηξε για αλλού η κουβέντα!
αν κάνει και ο σωτήρης και ξεθάψει ΄μνήμες απο τότε,τι να πώ!μια χαρά! ενδιαφέρον θέμα και θα ήθελα να πω και εγώ την δική μου γνωριμία. 1980 σε ηλικία 10 ετών και κάτω απο το μπαλκόνι του σπιτιού στην θεσαλονίκη, ξηροκρήνη πίσω απο τα τειχάκια του σταθμού,παρκαρισμένη μια ολοκαίνουργια honda cb-250 για μερικές μέρες.τελικά η αστυνομία μας είπε πως ήταν κλεμένη και ότι θα ειδοποιούσε τον άνθρωπο που την είχε. όλες αυτές τις μέρες ήμουν πάνω σε αυτήν με τις ώρες.όταν ήρθε ο ιδιοκτήτης να την πάρει,εγώ με το μυαλό μου την είχα κάνει ήδη δικιά μου και την έπλενα! χάρηκε που το είδε και μάλιστα αργότερα που κατέβηκαν και οι δικοί μου,προσφέρθηκε να μου δώσει και ένα κατοστάρικο!φυσικά εμένα με είχε πάρει ήδη απο κάτω και ένας νέος έρωτας μόλις είχε γενηθεί... λίγο χρόνια αργότερα,περίμενα τα σαβατοκύριακα πως και πως για να κάνω βόλτες στην μάντρα του πατέρα,ένα dkw 250 cc. δίχρονο!του 52 αν θυμάμαι καλά. έρωτες!! |
|
|||
|
|||
Δημοτικο πηγαινα δεν θυμαμαι ηλικια ,νομιζω 1980 ,ανεβηκα στο
GARELLI (MOTOΠΟΔΗΛΑΤΟ) ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ!! ΑΡΕ ΠΑΤΕΡΑ!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Το 1972σε ηλικία 5 χρονών καβάλα στην μηχανή του πατέρα μου μια bmw R51 μπροστά στο ντεπόζιτο!!! ΆΡΕ ΠΑΤΈΡΑ !!!!! |
|
|||
|
|||
ηταν μονόδρομος...........η θα έμπαινα σε ψυχιατριο στα 14 μου η θα έπερνα μηχανη......η επιστημη σήκωσε τα χέρια ψηλα
|
|
|||
|
|||
ΠΕΣΜΟΥ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πώς θ' ανεβάσω φωτογραφίες στο GS Forum ;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ιδέες και σχόλια. | 46 | 14-07-2013 00:49 |
Πώς κλείνουμε το πορτάκι του CD-ROM | Alext | Χιούμορ | 5 | 26-06-2009 22:27 |
Πώς καθαρίζουμε τις μπότες ;;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μπότες | 23 | 26-06-2009 12:54 |
Κουνούπια: Πώς να απαλλαγείτε | skippybi | Υγεία | 6 | 05-06-2009 03:48 |
Πώς θα πάω πού .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 9 | 17-01-2009 14:39 |