|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: το καλοσωρισμα μιας αφρικανας
Καλοτάξιδη,
Να δω και εγώ πότε θα φτιάξω την δικιά μου.... πάνω που έψαχνα για μοτέρ μας έπιασε η κρίση.... |
|
|||
|
|||
Μου αρεσει περισσοτερο απο ολους ο συγκεκριμενος χρωματισμος! Εχω και εγω σκεφτει να αποκτησω μια AT αλλα σε οσες εχουν περασει κοντα μου, η κατασταση των περιφερειακων (διακοπτες, ηλεκτρικα κλπ.) ειναι τοσο κουρασμενα που η ανακατασκευη στη κατασταση που επιθυμω ειναι αρκετα ακριβη...
Ενας πολυ καλος φιλος εδω στη Μυτιληνη εχει μια σε απιστευτη κατασταση, αλλα δεν τη δινει ουτε με σφαιρες! |
|
|||
|
|||
κουκλάκι το αφρικανακι...ταξιδιώτη
|
|
|||
|
|||
Καλες βολτες και πανω απο ολα προσεχε οταν κατεβαινεις απο το μεγαλο κα παιρνεις την Αφρικα την τεραστια διαφορα στα φρενα!!!
Να εχεις κατα νου οτι το Αφρικα με πισω φρενο μονο συνεχιζει ευθεια ενω με πολυ μπροστινο στρεβλωνει μπλοκαρει και πεφτεις... |
|
|||
|
|||
Καλοριζικη και καλα χιλιομετρα να εχεις!!!Κουκλα η αφρικανα!!Ειχα αλλαξει τρεις [92',94'και97'] απιθανο μηχανημα!!!!
|
|
|||
|
|||
καλα σιγουρα,το θεμα φρενα το προσεχω ηδη,ομως ειληκρηνα δεν εχει καθολου ασχημα φρενα.
|
|
|||
|
|||
Kαλορίζικη Γιάννη,
το καλύτερο δώρο για την γιορτή σου! Πολύχρονος φίλε! |
|
|||
|
|||
καλοταξιδη η αφρικανα σου και χρονια πολλα για τη γιορτη σου!!!
|
|
|||
|
|||
παιδια σας ευχαριστω παρα μα παρα πολυ.
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η γέννηση μιας Μπουμπου | MudRat | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 08-06-2010 10:56 |
Το τελος μιας εποχης | emix | Διάφορα | 11 | 20-05-2010 14:21 |
Ιστορία μιας αποτυχίας. | Carduelis | Υγεία | 8 | 15-01-2010 16:39 |
Κωδικος προσβασης μιας ξανθιας | georgekostas | Ανέκδοτα | 13 | 27-10-2009 09:59 |
Πώς λέγεται το στήθος μιας γυναίκας στα 20, στα 40 και στα 60 χρόνια της? | psiloritis | Ανέκδοτα | 12 | 13-02-2009 18:44 |