|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επισκευη tubeless ελαστικου.!!!!
Sorry παιδιά, αλλά όπως λέει και η παροιμία..
"Οποιος διαρκώς ξενυχτεί, λάθη και βλακείες πληκτρολογεί"! Βρήκα ένα βιντεάκι αυτού εδώ του μηχανόσαυρου που επισκεύαζε ένα λάστιχο ADV και αφού έβγαλε την πρόκα, μετά βγάζει και το σουγιά και το έχωσε στην τρύπα!!!!! Αμα το ξαναβρώ το βιντεάκι θα το ξαναποστάρω. Να κι ένας που το κανει πιό φυσιολογικά, όπως το ποστάρισε αρχικά ο Μιχάλης |
|
|||
|
|||
Υπάρχουν και τυχεροί βέβαια!!
|
|
||||
|
||||
.... απορώ,
που βρέθηκε το ξυπόλητο το γκομενάκι του χλιμίτζουρα ;;;;; Απορία #2: Η τρύπα στο λάστιχο, πώς έγινε στο πλάι ;;;;
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πόσο μάλλον, αν ο συγγραφέας του κειμένου είναι μέλος ΚΑΙ του gsforum |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
γιατι τα στριπτιζογκομενακια τυχαίνουν στους χαρλεάδες μόνο ?????
|
|
|||
|
|||
αν ο συγγραφέας του κειμένου είναι μέλος ΚΑΙ του gsforum
μαλλον πρεπει να τα ποσταρης KAI στο GS φορουμ |
|
|||
|
|||
το ιδιο με της χαζο αμερικ(λ)ανικης διαφημησης εχω κ εγω κ απο ιδια πειρα μπορω να πω οτι ειναι ειναι καλο αφου καταφερε να με βγαλει για πανω απο 5000χλμ σε επισκευη που εκανα μονος μου,σε ταξιδι κι`ολας στην ευρωπη...(ελληναρας..)Δεν ειπε κιχ!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επίσης δεν έχει σχέση με αυτό που είπα περί πηγής |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε ΣΚ στο πήλιο μετα τρυφεράς υπάρξεως,πολλα χρονια πριν που οι Αλβανοι μολις είχαν ερθει στην Ελλάδα και δεν ηξεραν τη γλώσσα,σταματαω στο βενζιναδικο και πριν τρεξω σφαιρα στην τουαλετα λεω του Αλβανου πού μου έβαζε βενζινη 32 μπροστα και 36 πίσω.Ολο το ΣΚ η μηχανη συμπεριφεροταν περίεργα σαν τραμπολινο αλλά έχοντας αλλού το μυαλό μου το θεώρησα αναξιο λόγου να ασχοληθώ.Στο γυρισμο έτυχε και σταμάτησα στο ίδιο βενζιναδικο και αφου θυμηθηκα τη φαση κοιταξα την πίεση 42 και 46 πίσω.Ο τυπος με θυμόταν και μου λέει απολογητικά, "νομισα ότι είπες 42 !!!" ...και μετά μου λετε πως γίνονται τα ατυχήματα... πληροφοριακα τα 3 μπουκαλακια που χρησιμο΄ποιησσα στη Γερμανια,έβαλαν σε ενα GS 1100 πίσω 30 ατμ,στο μπροστινο μαλλον πρέπει να χρησιμοποησεις μόνο τά 2,αλλα σίγουρη άποψη θά έχει ένας λαστιχάς και όχι κάποιος από εμας εδώ μέσα,όπως και για πολλά άλλα θέματα οί γνώσεις είναι εμπειρικές και κατ΄έκτίμηση. |
|
|