|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΟΧΟΥΣ BMW 1200 GS ADV
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Επειδή είχα κι εγω adv θα σου πω το ίδιο,δεν πρόκειται να δυσκολευτεις στο θέμα οδήγησης.σαφώς ανώτερο το gs σε στήσιμο,συμπεριφορά στον δρόμο.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Το ASC είναι καλό αλλά άλλοι το έχουν προσπεράσει.
Πάντως πρωτοπόρησαν όταν το έβαλαν το 2007. |
|
|||
|
|||
Το απλο GS ειναι μια χαρα κ μαλιστα καλυτερο απο το adventure στο θεμα on-off,ειναι πραγματικα απολαυστικο στις στροφες!
|
|
|||
|
|||
παρε την να γουσταρεις!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάντα βέβαια αυτά είναι προσωπικά και περί ορέξεως..... τα γνωστά! |
|
|||
|
|||
Εγώ πάλι είμαι σίγουρος! Είναι απλό το θέμα κι έχει να κάνει με επιπλέον 30 κιλά (τουλάχιστον) που βρίσκονται ψηλά!!! Το Σάββατο παρακολουθώντας το Ακρόπολις, έμπλεξα σε ένα χωριό με απίστευτα στεναδούρια (1 μέτρο +/-) με ανηφοριά βαρβάτη και φουρκέτες ανάμεσα στα σπίτια. Αν ήμουν ο Σπανός , ας πούμε, και με ADV OK θα ήμουνα, λόγω ικανότητας και σωματικής διάπλασης. Επειδή είμαι καθημερινός αναβάτης όμως, με ύψος 1,75 στα 80 κιλά, προτιμώ το απλό GS..... Επίσης, χάρηκα που είχα 30 κιλά μείον όταν μου έπεσε φορτωμένο , όταν έβαλα πόδι να το σώσω σε λασπωμένο λούκι κλπ, κλπ. Αν είναι για καφέ και λεζάντα, το ADV είναι κ@υλα!!! Επίσης, σε χαλαρά χωματάκια και βολτίτσες. Αν είσαι ο Peteransel, λέει και σε μονοπάτι!!!!!!
Επειδή δεν είμαι όμως και γουστάρω να το "χώνω" παντού, προτιμώ το απλό και να έχω κουράγιο να το σηκώσω 3, 4 και 5 φορές , αντί να σταματήσω για κατασκήνωση επί τόπου.... Προσωπικά μιλάω και πάντα φιλικά. ΥΓ: για να λέμε και του στραβού το δίκιο, θα ήθελα τις αναρτήσεις του (για το ADV μιλάω) και την κοντή του 1η Αλήθεια, υπάρχει τρόπος να τα βάλω αυτά τα καλούδια κάποτε; |
|
|||
|
|||
το πρώτο ναι και ακόμα καλύτερα (βάλε Ohlins) το δεύτερο όχι
|
|
|||
|
|||
μελλοντικό project.... τώρα και μέχρι να βγουν οι δόσεις, δεν υπάρχει σάλιο. Με το extra ζευγάρι λάστιχα για χώμα, φτάσαμε τα 2000€ + στην τιμή αγοράς |
|
|||
|
|||
ε άλλα τόσα είναι τα Ohlins
αλλά έχεις άλλη μηχανή (ναι γίνεται ακόμα καλύτερη) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ BMW F 800GS | stathako | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 10-01-2011 21:54 |
ABS.... OFF - ΕΡΩΤΗΣΗ !!!!! | PANOS V | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 24-11-2010 23:22 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΣΗ... | egine1 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 38 | 17-02-2010 16:42 |
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ R1200GS/GSA | pepax66 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 33 | 12-06-2009 19:51 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ;;;;;;;;;;; | manro | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 1 | 29-04-2009 07:02 |