|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2.
Αν φτάσουμε τα 16 κομμάτια μέσα και `γω για το twin set.
|
|
|||||
|
|||||
Απόσπασμα:
Φίλεxvitos Σχετικά με τους 230.000 και κάτι επισκέπτες.Εμείς με 370 μέλη και 3 μήνες παρέα πως να μαζέψουμε τόσα κομάτια ;;;;; Μάλλον δεν διάβασες καλά την προσφορά δεν την έκανα στους επισκέπτες αλλά στα μέλη της λέσχης που δεν φτάνουν τους 300 όσο για την τιμή αυτό πίστεψαν και κάποια μέλη της λέσχης του TDMκαι το μόνο που κατάφεραν μετά από 2 μήνες ψάξιμο ήταν το τίποτα, μόνο ταλαιπωρία , αλλά και αυτά μάλλον δεν τα διάβασες Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
φίλε xvitos Για να έχεις εσύ και οι φίλοι μας κάποιες πληροφορίες κάποιος ασχολειτε χρόνια με το θέμα ενδοεπικοινωνία ………και ακόμα μαθαίνει Εσύ διάβασες πέντε πληροφορίες ….έψαξες και στο διαδίκτυο για καλλίτερες τιμές και πιστεύεις ότι τις βρήκες ! Φυσικά και είναι δικαίωμα σου να αγοράσεις από όπου εσύ θέλεις , τώρα που έμαθες Ποιο είναι καλό και θα κάνει την δουλειά σου Αλλά ίσως υπάρχουν ακόμη πράγματα που δεν γνωρίζεις Φιλικά Γιώργος |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Θέλω να υπενθυμίσω ότι, ο τρόπος πωλήσεως του κάθε εμπόρου, είναι αποκλειστικά δικό του θέμα κ δεν μπορούμε να επέμβουμε ...
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δε τι συζητω!!!ειμαι αμεταπιστος!!! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Βλέποντας για πρώτη φορά το Site της TDM, είδα κι εγώ τους 230.000 επισκέπτες (μέλη δεν μπορώ να δω μιάς κ δεν είμαι μέλος), αλλά και την εξαετή λειτουργία του εν λόγω site ... Δέχομαι τα 300 μέλη, όπως γράφει ο Γιώργος .... Αυτό που ήθελα να επισημάνω - και να παρακαλέσω τον συμφορουμίτη κ φίλο Γιώργο Σαββίδη είναι, τα μέλη του GS Forum, να τύχουν ίδιας κ ίσης μεταχείρησης με τα παιδιά του TDM. Απόσπασμα:
Δηλαδή, να ισχύσει και για το δικό μας Forum, η προσφορά των 245 Ε / το set, για την συμμετοχή 8 ατόμων και όχι 17 ατόμων !!!! Ελπίζοντας στην ευαισθησία του συμφορουμίτη μας, περιμένουμε την προσφορά του ... .
|
|||
|
|||
Παρακολουθω αρκετο καιρο το θεμα ενδοσυνεννοηση , απο τις εκατονταδες καταχωρησεις σε site ανα τον κοσμο , μιας και δεν ειμαι κατοχος καποιας συσκευης . Παρολη την ευκολια που εχουν οι
bluetooth υλοποιησεις προσωπικα σε καμια περιπτωση δεν θα επενδυα σε αυτες μιας και σε βαθος χρονου και σε πορεια πολλων χιλιομετρων δεν ειναι εφαμιλλες με αυτες του παλιου καλου χαλκου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το ξαναγραφώ η προσφορά ήταν μόνο για τα μέλη της λέσχης αυτά είναι πολύ λιγότερα από 300 και ξεχωρίζουν από το αβαταρ που έχουν ( σήμα TDMCLUB μέλος της λέσχης ) Aυτό που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι πιστεύεται ότι δεν είναι ίση η μεταχείριση με τα παιδιά του tdm Που θα ήταν δικαιολογημένο για έναν έμπορα που τόσα χρόνια αυτά τα παιδιά του έχουν κάνει και ένα Τσίρο ……… Τι πιστεύεται σε αυτά τα παιδιά θα τους αρέσει που σε ένα καινούργιο φόρουμ που εχει κάνει το 1 % του τζίρου τους εχει την ίδια μεταχείριση με αυτους Όσο για τα κομμάτια δεν ήταν 7 σετ αλλά 25 σε ομαδική και άλλα 10 περίπου σε μεμονωμένες αγορές με τιμή τα 289 ευρώ , τα εφτά σετ που βλέπεται είναι τα παιδιά που πίστεψαν ότι έχουν βρει καλλίτερη Τιμή ……………. στην συνέχεια αφού την πάτησαν με ρώτησαν αν ισχύει η προσφορά , τι να έκανα να τους ελεγα αφού με πουλήσατε αρχικά και αποσπαστήκατε από το group τώρα δεν έχει καλή τιμή για σας τους 7 ? Το thread του Δημήτρη βλέπω ότι το μαμισαμε με “ παράπονα “ μικρών παιδιών και άλλα Επειδή και μένα με καίει κάτι …….. Ανοίγω άλλο thread το "παράπονο " ΕΔΩ Last edited by Γιώργος Σαββίδης; 29-03-2009 at 05:00. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να σου πω κι' εγώ σαν Ηλεκτρολόγος βλαστημάω, που και που τον χαλκό που "χάνεται', έλα όμως που και οι οπτικές ίνες (άσχετο) είναι άπαιχτες!!!! Πάντως την συγκεκριμένη ενδοεπικοινωνία την "ταξιδεύω" αρκετό καιρό και το μόνο κακό που έχω να πω, είναι ότι δεν πρόλαβα την έκπτωση του Γιώργου!!! Κέρδισα, βέβαια, την γνωριμία με έναν άνθρωπο ξεχωριστό στον τομέα της μοτοσυκλέτας!!!! |
|
|||
|
|||
Εαν τελειώσατε με την γκρίνια μπορούμε να μαζευόμαστε ???
BT2 twin set EOD-K9 Arkas ntinopoulos george_h TEOSS danaos ????? gb1200 ????? kifinas ????? 1 τεμάχιο. Jorge S.T gelasios Last edited by EOD-K9; 29-03-2009 at 08:42. |
|
|||
|
|||
Καλημέρα!
Υπολογίστε και εμένα( μονό)! Φίλιππος |
Tags |
bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Test Midland BT2 | syan | Διάφορα | 10 | 26-03-2009 19:44 |