|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: σχετικα με τους ηγουμενους
Οχι μόνο επεισόδια αλλα και ολόκληρα thread
|
|
|||
|
|||
ρε μην συνεχιζεται....δεν εχει νοημα.
Ειμαστε μοντ του εαυτου μας. Γνωριζουμε τους κανονες. Κινουμαστε μεσα σε αυτους. Τι αναγκη μπορει να εχει ενα μελος να γινει μοντ. Για τα σβισμενα θρεντ? Οκ σβινονουν καποια θρεντ τα παιδια και? Και τι εγινε? Αμα ειναι εναντια στους κανονες και στο επιπεδο -κουλτουρα του φορουμ καλα κανουν. Και γω εχασα ενα θρεντ που εβαλα χτες για το ''μαρμαρο'' το οποιο μπορει να κρι8ηκε προκλητικο αλλα η καθε αλλη π@π@ρι@ μπορει να μην ειναι(και μην μου βαλετε χερι για την παπαρια γιατι εχει γραφτει 50 φορες στο ποστ του καφε). Γιατι να χαλαστω.Ξερω πως εχει η κατασταση και ειναι επιλογη μου να ειμαι ΚΑΙ εδω |
|
|||
|
|||
πλακα πλακα...μια οικογενεια ειστε!
|
|
|||
|
|||
σε ορισμενες περιπτωσεις κι αυτο ακομη επιβαλλεται προκειμενου να διασφαλιζεται η ομαλη λειτουργια του forum(βλεπε κινδυνοι μηνυσεων,παρεξηγησεις,παρερμηνειες,παραπληροφορηση κ.α)
|
|
|||
|
|||
Επειδή έχω δει το όνομά μου να περιφέρεται σε αυτήν την κατηγορία των threads και δεν έχω μιλήσει μέχρι στιγμής, θα ήθελα να καταθέσω την άποψή μου σε 2 γραμμές προς αποφυγήν παρεξηγήσεων......
Προσωπικά θεωρώ ότι δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη διαδικασία επιλογής... παρά μόνο ότι είναι καλύτερο για το forum...!!! Υπάρχουν 2 ανθρωποι που έχουν την κατάλληλη κρίση για να ορίσουν και να καθορίσουν τα απαιτούμενα με γνώμονα τη βέλτιστη εικόνα και λειτουργία του forum... και τη διεύρυνση αυτής της πολύ όμορφης παρέας... Και για να έχουν οδηγήσει το forum εδώ που έχει φτάσει, θεωρώ την κρίση τους απόλυτα σωστή... οπότε δεν υπάρχει ούτε λόγος άγχους, αλλά ούτε και υπάρχει νόημα για ανάρτηση συγκεκριμένων διαδικασιών χειροτόνησης... όποιος είναι να γίνει... θα γίνει!!! That's all folks... |
|
|||
|
|||
πεστα ρε παιχταδορ!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
οποιος βαζει το χερακι στην τσεπη "μιλαει"! οι υπολοιποι πρεπει να αφηνουν την εκ του ασφαλους κριτικη στον τροπο λειτουργιας! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
απλα δεν εδωσε κανεις σημασια κι εμεινε εκει ακριβως που το βαλες! |
|
|||
|
|||
Να είστε καλά φίλοι μου.
Η εγώ είμαι από την Πρέβεζα η εσάς τους Πρωτευουσιάνους δεν σας καταλαβαίνω. Τι σημαίνουν όλα αυτά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ( σε απλιά Δημοτικιά). Τι ρόλο έχει ο ηγούμενος και οι Παπάδες εδώ μέσα. Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
οκ οκ δεν εχασα ποστ αλλα και να εχανα ενα το οποιο θα ηταν εκτος των οριων θα ημουν χαζος να νευριαζα εφοσον ξερω τους κανονες.........
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σχετικά με τους moderator | evanslam | Ιδέες και σχόλια. | 17 | 07-12-2010 22:04 |
Βοηθεια σχετικα με προστατευτικα κυλινδρων- καγκελα | choudel | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 04-10-2010 00:44 |
σχετικα με garmin zumo 550 | Gstamos | Πλοήγηση - Hardware και Software | 3 | 10-06-2010 20:04 |
Οι Κρητικοί με τις μαντινάδες τους. | pirate | Χιούμορ | 5 | 14-03-2010 08:56 |
Gps TiBo αποριες σχετικα με τους χαρτες. | fidemporas | Πλοήγηση - Hardware και Software | 11 | 19-07-2009 04:33 |