|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κλοπή R1200 GSA '30 years... SOS προς όλους...
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΩ...ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΤΗ ΠΥΛΩΤΗ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ?...
ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ !!! |
|
|||
|
|||
Φίλε μου λυπάμαι πολύ... μη χάνεις τις ελπίδες σου, έχουν βρεθεί κάποιες κατα καιρούς... Όσο γι αυτούς τους αλήτες που κλέβουν, ευχομαι να πιαστούν στα πράσα
|
|
|||
|
|||
Οχι βρε πάλι!
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
Πω ρε φιλε τι ηταν αυτο...
Πουθενα δεν ειναι ασφαλης η μοτο,ειναι αυτο που λενε "αμα θελουν να στην παρουν,μπροστα στα ματια σου θα την εχεις και θα στην παρουν" Κριμα... Μια αλλη λυση ειναι να βαλετε ενα GPS tracker με 150 ευρω. Λειτουργει σε συνδυασμο με το συναγερμο και με μια καρτα SIM,πχ μια Cosmocarta. Εχει αυτονομη μπαταρια,και διαφορες ρυθμισεις οπως: -απενεργοποιηση του κινητηρα μεσω SMS -οποτε χτυπαει ο συναγερμος,σε παιρνει τηλ και αμεσως στελνει SMS με ακριβη θεση,συντεταγμενες και link για απευθειας εμφανιση μεσω GoogleMaps σε ενα smartphone. και πολλα αλλα...Το μονο που ζηταει ειναι μια ανανεωση της καρτας οποτε τελειωνουν οι μοναδες στελνοντας SMS... Αξιζει! Last edited by KostasGSA; 05-07-2013 at 22:21. |
|
|||
|
|||
Είμαστε το έλεος του κάθε αλήτη,
σου εύχομαι να βγείς τυχερός και να την βρείς. Πριν καιρό είχα ρωτήσει ένα γνωστό μου ασφαλιστή ο οποίος μου είπε πως δεν υπάρχουν ασφαλιστικές εταιρείες που καλύπτουν από ασφάλεια κλοπής τισ μηχανές. Είναι έτσι; Γνωρίζει κάποιος κάτι διαφορετικό; |
|
|||
|
|||
Υπάρχουν...Ψάξε λίγο καλύτερα!
Επίσης η Allianz μέσω της επίσημης αντιπροσωπείας BMW μπορεί να σου κάνει και μεικτή... |
|
|||
|
|||
ευχομαι να βρεθει η μηχανη σου συντομα , να ξερεται ολοι και να ειστε υποψιασμενοι για τα παντα , οι κλεφτες δεν παιρνουν ενα φορτηγο κανουν μια βολτα και οτι βρουν το αρπαζουν , παρακολουθουν , μπορει να κλεψουν κλειδια η να αντιγραψουν το τηλεκοντρολ της γκαραζοπορτας κοιτουν τι εχουν να αντιμετωπισουν απο κλειδαριες λουκετα και πολλα αλλα που σιγουρα δεν τα ξερουμε για αυτο προσοχη στα παντα
|
|
|||
|
|||
Allianz, AIG, Interamerican, στα πρόχειρα και σίγουρα
|
|
|||
|
|||
Φιλε μακαρι να βρεθει
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|