|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||||
|
|||||
Απάντηση: Εκδρομή, επίσκεψη και μπάνιο στο Ξυλόκαστρο με τον Λεοντόκαρδο Κυριακή 4 Ιο
Απόσπασμα:
:sm4: Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Καλά!! δεν πάμε και για αγώνα ταχύτητας!! Νομίζω ότι μία ταχύτητα ταξιδίου 120km/h με 140 km/h (top) και μάλιστα σε μερικά σημεία μικρότερη βάσει του ορίου αλλά και των συνθηκών, είναι ότι πρέπει. Το ζητούμενο είναι το ταξίδι να γίνεται με ασφάλεια και να λαμβάνει υπόψην πολλές διαφορετικές συνθήκες, όπως δυνατότητες και τύπος μηχανών, οδηγών, κούρασης, κατάσταση οδοστρώματος, κυκλοφοριακής κίνησης κλπ. Επίσης πιστεύω ότι εφόσον επιλέγουμε να κινηθούμε ΟΜΑΔΙΚΑ, πρέπει να τηρούμε τους όρους και τις διαδικασίες ομαδικής οδήγησης, αλλιώς η οδήγησή μας θεωρείται "συμπτωματική", καθώς απλώς και εντελώς τυχαία βρισκόμαστε στον ίδιο δρόμο την ίδια στιγμή και προς την ίδια κατεύθυνση. Στο forum έχουν μπεί αρκετά post απο συμfoumίτες σχετικά με την ομαδική οδήγηση και την ασφάλεια, όπως αυτό το τελευταίο, που παραθέτω και το link. http://www.gsforum.gr/%CE%93%CE%B5%C...ips-video.html Υ.Γ. Προσοχή για να μην παρεξηγηθώ. Δεν κάνω τον έξυπνο, ούτε υποννοώ τίποτα. Μάλιστα εγώ είμαι αυτός που κάνει και τα πιό πολλά λάθη οδήγησης . Απλά πιστεύω ότι τηρώντας κάποιους πραγματικά απλούς κανόνες, κάνουμε το ταξίδι μας πιό απολαυστικό και κυρίως πιο ασφαλές. !!!!! Καλές βόλτες σε όλους μας!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκδρομή, επίσκεψη και μπάνιο στο Ξυλόκαστρο με τον Λεοντόκαρδο Κυριακή 4 Ιο
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αχ βρε Κωστή!! Αν είχα κάτι να πώ για κάποιον θα το είχα στείλει με πμ!! Το ξαναλέω και πάλι ότι δεν αφορά κάποιον από μας συγκεκριμένα. Απλώς αφορμής δοθείσης του προγραμματισμού νέων εξορμήσεων, είπα να ποστάρω και εγώ κάτι χρήσιμο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια φίλε μου Κωνσταντίνε, προφανώς επειδή είμαι πολύ όμορφος, καραμπουζουκλής και Κροταλίας Χατζηλίας... Όχι, δεν περιμένουμε μωρό ακόμη, αλλά θα σας το πω μόλις έχω νεώτερα...να το γιορτάσουμε όλοι μαζί.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όταν είσαι έτοιμος και έχεις την ομάδα σου και τα ονόματα, σε παρακαλώ στείλτα μου να γνωρίζω τους συμμετέχοντες που θα είμαστε στον προορισμό! Καλώς να έρθετε και περιμένω νέα σου! |
|
|||
|
|||
Έρχεσαι Ξυλόκαστρο δηλαδή, να σε περιμένουμε στο περίπτερο Χαιδαρίου το πρωί;
|
|
|||
|
|||
Done! Μέσα και ο Ανδρέας λοιπόν, για την πρωινή μας συνάντηση την Κυριακή στις 10.15 στο περίπτερο!
|
|
|||
|
|||
Το GSForum ταξιδεύει με πρωταρχική μέριμνα την ασφάλεια των μοτοσυκλετιστών και επιβατών μας, και σύμφωνα με τις συνθήκες στον δρόμο και την κίνηση.
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εκδρομή στο Καρπενήσι - 23,24,25 Οκτωβρίου | Black_Shadow | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 125 | 17-11-2009 22:34 |
Καφεδάκι - Μπανάκι στο Ξυλόκαστρο την Κυριακή 5 Ιουλίου! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 13 | 28-07-2009 21:47 |
Καλημέρες,καλησπέρες & καληνύχτες-Κυριακή 26 Ιουλίου 09!!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 32 | 27-07-2009 03:05 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες – Κυριακή 19 Ιουλίου '09 !!! | Arkas | Μια καλημέρα είναι αυτή | 28 | 20-07-2009 04:09 |