|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αστοχια υλικου???
εμενα φιλε μου με προβληματιζει η....χρονικη συγκυρια
|
|
|||
|
|||
Το καλό είναι ότι δεν έπαθες εσύ τίποτα και το αμορτισέρ θα το αντικαταστήσεις . |
|
|||
|
|||
Ποιά είναι η άποψη μου ......
Αν κατάλαβα καλά το αμορτισέρ το ειχε επάνω η μηχανή οταν τήν αγόρασες ... Τό αμορτισέρ ΑΥΤΟ της WP Δέν είναι γιά αυτην την μοτο. (κατά πάσα πιθανότητα ) Κατά πάσα πιθανότητα το ρεζερβουάρ του αμορτισέρ βρήκε στό υποπλαίσιο της μοτο μάλλων όταν θά έπεσες σε κάποια λακούβα η ανέβασες κάποιον ευτραφή και έπεσες σε λακούβα !!! Το υποπλαίσιο στο σημείο εκείνο κάνει μία γωνία καί ειναι γενικά πολύ στενό. Αυτός είναι καί ο λόγος πού στήν ίδια μηχανή που εχω καί εγώ (οχι dakar) έχω WP σκέτο χωρίς το ρεζερβουάρ του λαδιού . Νά ξέρεις οτι ούτε την υδραυλική προφόρτηση δέν μπορώ να βάλω λόγω στενότητος χώρου... Εν αντιθέσει το ohlins δέν ειναι έτσι. Παρατήρησε πόσο πιό στενό είναι το δικό του αμορτισέρ. Τι κάνεις τώρα ? 1ον Αγοράζεις καινούργιο !!! (πολλά τα λευτά Αρη....... ) 2ον Πάς Τασούλη και στο ιδιο αμορτισέρ αλλάζεις τον κορμό του καί βάζεις το σκέτο χωρίς δοχείο λαδιού . Αυτό εχω, ρώτα όμως αν γίνεται .... 3ον Από οτι ειδα κόπηκε μιά χαρά !!! Ρώτα Τασούλη η κάποιον αλλο ειδικό αν μπορείς νά κολήσεις (φραγή) την δίοδο του λαδιού καί το ίδιο το αμορτισέρ να δουλεύει σάν να μην έχει το δοχείο . Πιθανόν να χρειαστεί κάποια μετατροπή εσωτερικά λογω δοχείου αζώτου ..... ΑΥΤΑΑΑΑΑ...... Πάντως πές μας γιά την εξελιξη , ενδιαφέρων θέμα...... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μήπως ομως ειναι και επικινδυνη; |
|
|||
|
|||
Δασκαλε θα συμφωνησω μαζι σου. Το αμορτισερ δεν πρεπει να ειναι συμβατο με το μηχανακι. Απ΄οτι ειδα χθες, (μετα το αρχικο σοκ) εχει χτυπηθει πανω στο υποπλαισιο και μετα το δοχειο πανω στο ελατηριο. Εχει κανει σημαδι. Κριμα γιατι απο το σερβις μου ειπαν οτι ειναι σε πολυ καλη κατασταση ( κριμα και τα 150 ευρω του σερβις και της ηλεκτροστατικης). Οπως και να εχει δεν θα ασχοληθω αλλο γιατι τις φοβαμαι τις πατεντες ειδικα σε τετοια σημεια. Οταν με το καλο τα μαζεψω θα της βαλω της γριουλας ενα καινουργιο, προς το παρων ξαναβαλα πισω το παλιο!
Δε λες καλα που ηταν απο το σερβις και λιγο τα καινουργια τακακια, λιγο το οτι ηταν κρυο, δεν το ετρεξα και μου εσπασε με 20-30 χλμ/ωρα. Παλι καλα! Απλα μου την εδωσε που δεν μου το ειπε κανενας απο αυτους που ασχοληθικαν. Θα μπορουσα να το ειχα δωσει σε καποιον η να το ειχα πουλησει και να ηταν μικροτερη η χασουρα για το καινουργιο ( μειων και τα 150 του σερβις). Τελοσπαντον, ολα καλα. |
|
|||
|
|||
Δεν το ειχε πανω. Μου το δωσαν μαζι και μου ειπαν οτι το ΕΙΧΕ πανω και απλα οτι χρειαζεται σερβις!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πρέπει να εχεις ανοίξει και κανένα αμορτισέρ γιά να ξέρεις πώς λειτουργεί... Από εκεί και πέρα αν δέν πιάνουν τα χεράκια σου πας στον ειδικό γιά να κάνει ΑΥΤΟΣ αυτό που ξέρει να κάνει καλά !!! Και πάντα ρωτάς τον ειδικό αν αυτό πού ζητάς ειναι εφικτό... Φυσικά υπάρχει καί η αλλη λύση.... Βάζεις τό χέρι στην τσέπη.... φτάνει μέχρι τον αστράγαλο !!!! καί βγάζεις.... Εγώ απλά είπα διάφορες λύσεις ! Ο έχων , δέν εχει πρόβλημα , ο μή εχων ομως ερευνά ..... ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!! μην μέ παρεξηγήσεις Φιλικά μιλάω πάντα ! οχι ξερολιακά (εκ τού ξερόλας ) O !! Lord please dont let me be misunderstood .....(ακολουθεί παίξιμο κιθάρας Les Paul deluxe ) Eric Burton ! Είπον ! |
|
|||
|
|||
ΑΑΑΑΑΑ!!!!!! καί γιά να μην ξεχνιόμαστε ......
Το συγκεκριμένο GS ΔΕΝ επαναλαμβάνω ΔΕΝ ειναι"γριούλα" . Να λάβουν τέλος λοιπόν χαρακτηρισμοί αυτού τού είδους . Και συμφωνα μέ την λαική ρύση: "αλλα τα μάτια του λαγού αλλα της κουκουβάγιας " ξανά ....ΕΙΠΟΝ !!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φίλε μου ΔΕΝ υπάρχει κανένα θέμα παρεξήγησης εν αντιθέση,χαιρομαι που υπάρχουν <<κουνέλες>> στο φορουμ και γεννάνε ιδέες και πατέντες(μη νομίζεις ,εχω και εγώ κατα καιρους εχω κατι ιδεες) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν δεν ηταν αυτα τα GS να πανε τους αναβατες στην ακρη του κοσμου με ενα παγουρι λαδι και ενα μπουζι στα εργαλεια τα αλλα θα τα ειχανε μονο οι βοσκοι γυρω απο το Μοναχο.. Κι εδω θα καβαλαγαμε ολοι... ΧΟΝΤΑ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μερικές φωτόγραφίες από την ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα | frits | Ποδήλατο | 19 | 07-06-2011 15:44 |
Iταλογαλλική Ριβιέρα -Ιταλικες -Γαλλικές -Ελβετικές - Αυστριακές - Βαυαρικές Άλπεις | vtheo | Ταξίδια στο εξωτερικό | 42 | 29-03-2011 12:30 |
ΜΡ3 με αμερικανικά στρατιωτικά μυστικά | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 4 | 18-02-2009 02:27 |