|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μεταλλικές Βαλίτσες για Adv 1200. Προσαρμόζονται σε καγ
Απόσπασμα:
Ναι φίλε! κατάλαβα το ύφος σου! δε σε παρερμήνευσα ούτε το παρεξήγησα! Σ'ευχαριστώ! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
OK, εφτασα σπιτι με μια λαχταρα απερίγραπτη και βλεπω μια κουτα μεγαλη φωτ1. Την ανοίγω και ειχε δυο μικρότερες φωτ2. Μπαμπούσκα!
Συνεχίζω και τις ανοίγω, μια χαρα πακεταρισμένες ήταν οι πλαινές, σε άριστη κατασταση, ούτε γρατζουνιά, ούτε χτύπημα φωτ3. Μέσα στην δεξιά βαλίτσα, τη μεγάλη των 45 λιτρων, είχε μεσα το κιτ προσαρμογής για τις εργοστασιακές βάσεις καθώς και τα παρελκόμενα.φωτ4 Άντε καλοφόρετες να μου ειναι και καλα και όρθια χιλιόμετρα! |
|
|||
|
|||
Με γειες! Καλα φορτωματα!!
|
|
|||
|
|||
Merci beaucoup!
|
|
|||
|
|||
καλοφορετες με πολλα πολλα χλμ και πολλα πολλα υλικα εντος τους!!!!μπηκα στην σελιδα τους στο e-bay και αναγραφει,,list ended.ξερεις κατι?εννοω αν συνεχιζουνε τις παραδοσεις ?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ακου, μια λύση ειναι να πας εκει που λεει οτι μπορεις να δεις το online μαγαζι του °see other items° . Εκει μπορεις να το παρεις. αλλιως, επικοινώνησε με τον πωλητη °contact seller°. Πες του οτι ενδιαφερεσαι για τις συγκεκριμενες και παζαρεψετον! καλή τύχη! Αν δε μπορεις να επικοινωνήσεις μαζί του, ξαναπες μου να το ψαξω κι εγω... α. ναι. εχω και το email του. infogssports@aol.com |
|
|||
|
|||
οκ κι επειδή ο καιρός τώρα μπορει να ειναι #####, χθες όμως δεν ήταν, τις φόρεσα πρωι-πρωι για να τις τσεκάρω, τις φωτογραφησα να τις δειτε κι εσεις.
φωτο 1: κιτ για δεξια βάση. φωτό 2: κιτ για αριστερή βάση. φωτό 3: πλαινές μαζί με το εργοστασιακό top case. φωτό 4: απο πάνω με την τριπλέτα. |
|
|||
|
|||
καλοφορετες ,δειχνουνε πολυ ωραιες
|
|
|||
|
|||
Σ'ευχαριστώ!
Και δείχνουν ωραίες, και συμπεριφέρθηκαν μια χαρα στη δοκιμαστική βόλτα που έκανα! |
Tags |
r 1200 gs adventure |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μεταλλικές βαλίτσες για BMW.. | Carduelis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 31 | 16-09-2011 01:48 |
Αντικατάσταση αναρτήσεων σε 1200 GS Adventure! | Jefe | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 09-12-2010 22:20 |
Πλαϊνά κάγκελα για GS 1200 (08)....? | Blackstaf | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 7 | 26-06-2010 13:41 |
Μερικά που θα θέλατε να ρωτήσετε για τη νέα γρίπη | Carduelis | Υγεία | 14 | 30-11-2009 22:03 |
Kάγκελα για το 1200 | sakis656 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 14 | 05-11-2009 00:38 |