GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Τι μας έτυχε

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 12-05-2011, 23:14
FANISGS Ο/Η FANISGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: SITIA
Μoto: bmw1200gs 2008
Προεπιλογή Απάντηση: Παραλίγο να σκοτώσουν τον πατέρα μου

περαστικα στον ανθρωπο και να μη ξανασυμβει!
Reply With Quote
Παλιό 12-05-2011, 23:18
nivo Ο/Η nivo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: L.A - lekanopedio attikis-
Μoto: BMW R 1100 GS ADVENTURE !!!

Αργυρη περαστικα του ,ελπιζω να ειναι καλα,πρεπει να σου πω οτι μεγαλωσα σε αυτες τις γειτονιες,εμενα μεταξουργειο,σχολειο ειχα παει και στον κολωνο και στον αγιο παυλο,και γενικα γυρνουσα σε ολη την περιοχη σεπολια πλ αττικης κλπ,και ποτε δεν ειχα αισθανθει φοβο,ουτε με ειχε πειραξει καποιος ποτε, αργοτερα ομως τα πραγματα αλαξαν,μεχρι και οπλο τραβηξανε μπροστα σε μενα και στη γυναικα μου,της εσπασαν το αμαξι,μας ανοιξαν το σπιτι.....κλπ,θελει μεγαλη προσοχη απο ολους μας ,να κανουμε εμεις μονοι μας οτι μπορουμε για να προστατευσουμε οτι αγαπαμε ,γιατι αυτοι που πρεπει να το κανουν ,μαλλον κοιμουνται.....περαστικα του και παλι .....
Reply With Quote
Παλιό 12-05-2011, 23:34
loulou1100gs Ο/Η loulou1100gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-Κέντρο, πιό κέντρο δεν γίνεται...
Μoto: R1100GS-XRV 650 και NX650 Dominator-ΧRV 750 RD 07-XTZ 750 Super Tenere

Πρώτον: τις καλύτερες ευχές στον πατέρα σου
Δεύτερον: αδέλφια ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ δεν πρέπει να "τσιμπήσουμε" το δολωματάκι που έχουν βάλει πολύ πρόστυχα στην κοινωνία μας.Ολα τα είχαμε οι "εκκαθαρίσεις" μας λείπανε.ΠΡΟΣΕΞΤΕ: αφορμή ψάχνουν κάποιοι για να στήσουν την πατρίδα στον τοίχο. Οι άπειροι λαθρομετανάστες δεν είναι τυχαία εδώ.Χρειάζεται εγκράτεια και σύνεση.
Κόλπο: όχι μεροκάματο στους λαθρομετανάστες, όχι νοίκι στους λαθρομετανάστες,συγκροτημένες και οργανωμένες καταγγελίες στις αρχές (μην τις αφήνετε σε ησυχία).
Οχι αυτοδικίες, επαναλαμβάνω, κάθε περιστατικό "αναφέρεται" στο εξωτερικό
Reply With Quote
Παλιό 12-05-2011, 23:47
spot Ο/Η spot βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΦΙΛΟΘΕΗ
Μoto: R1200GS 6-08

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από loulou1100gs Εμφάνιση μηνυμάτων
, κάθε περιστατικό "αναφέρεται" στο εξωτερικό

Με εκπλήσει αυτό που είπες. Θα ήθελες αν δεν δεσμεύεσαι από κάποιους να μου πεις τι εννοείς;;;;;;;;;;
Αν δεν σε φέρνω σε δύσκολη θέση
Reply With Quote
Παλιό 13-05-2011, 00:04
Syvaris Ο/Η Syvaris βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Ρίον
Μoto: BMW R850R
Προεπιλογή Απάντηση: Εκρυθμο το κλίμα μετά τη δολοφονία του 44χρονου

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Ελπίζω να είναι καλά ο άνθρωπος!

Λίγα τα ψωμιά των προδοτών! Κατέστρεψαν την κοινωνία μας!

αν και λίγο τραβηγμένο, δυστυχώς κάπως έτσι σκέφτομαι και γω, όλο και συχνότερα..........
Reply With Quote
Παλιό 13-05-2011, 00:13
Jefe Ο/Η Jefe βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ΡΙΟΝ
Μoto: 1200GS Adventure

Jefe
Reply With Quote
Παλιό 13-05-2011, 00:49
loulou1100gs Ο/Η loulou1100gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-Κέντρο, πιό κέντρο δεν γίνεται...
Μoto: R1100GS-XRV 650 και NX650 Dominator-ΧRV 750 RD 07-XTZ 750 Super Tenere

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από spot Εμφάνιση μηνυμάτων
Με εκπλήσει αυτό που είπες. Θα ήθελες αν δεν δεσμεύεσαι από κάποιους να μου πεις τι εννοείς;;;;;;;;;;
Αν δεν σε φέρνω σε δύσκολη θέση
Καμμία δυσκολία αγαπητέ φίλε και καθόλου δεσμεύσεις.Εχουμε και λέμε:η "φίλη και γείτων" Τουρκία έχει αναλάβει "εργολαβικά" και φυσικά ευλαβικά την "προστασία" των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών λες και κάποιος διεθνής οργανισμός της έδωσε αυτό το δικαίωμα.Παράλληλα δραστηριοποιούνται στην πατρίδα Μ.Κ.Ο. με αντικείμενο την "προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων" οι οποίες συστηματικά ρουφιανεύουν για ψύλου πήδημα στο "Παρατηρητήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων".Ετσι η πατρίδα θεωρείται "τριτοκοσμική" χώρα και ανά πάσα στιγμή η έκδοση "ταξιδιωτικής οδηγίας" είναι σφόδρα πιθανή με ό,τι αυτό συνεπάγεται.Επιπλέον, ανά πάσα στιγμή σε στέλνει στο Διεθνές Δικαστήριο με κίνδυνο βαρύτατα πρόστιμα σε καιρούς χαλεπούς.Νομίζω ότι δεν χρειάζονται περαιτέρω διευκρινίσεις
Reply With Quote
Παλιό 13-05-2011, 01:08
Eftixis Ο/Η Eftixis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
Μoto: R 1200 RT 2011 καλοτάξιδο

Αργύρη θλίβομαι για το γεγονός δόξα το θεό που είναι καλά ο μπαμπάς και μη χειρότερα. Δεν είδαμε τι έπαθε το παλικάρι με την βιντεοκάμερα άστα στο διάολο.
Πριν τα Χριστούγεννα ανέβηκα στην Αθήνα σε ένα συνέδριο με την κόρη μου που ανέβαινε Αθήνα πρώτη φορά για να χαλάσει το επίδομα αδείας της με ψώνια . Μπαμπά μου λέει δεν μου κρατάς τα λεφτά να μην μου τα κλέψουνε και μου τα δίνει . Στο Μετρό από Σύνταγμα Πανεπιστήμιο 6 Ρουμάνοι με εγκλωβίζουν και σε δεπτερόλεπτα μου έχουν πάρει από το τσαντάκι το πορτοφόλι με 1830 ευρώ κάρτες, διπλώματα, ταυτότητες και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς . Το κορίτσι έπαθε σοκ δεν βγήκε 3 μέρες από το ξενοδοχείο και ευτυχώς που ερχόταν η άλλη μου κόρη με την βραδινή πτήση και μου έφερε το διαβατήριο και μπόρεσα να βγάλω λεφτά και να μπω στο αεροπλάνο.
Τώρα κυκλοφορώ με ανοικτό πορτοφόλι με 500ευρω πλαστό δεμένο με μηχίνα στο Μετρό όταν ανεβαίνω Αθήνα όχι για να βρω τους ίδιους αλλά έτσι γα να κόψω κανένα ####…
Περαστικά να είναι
Reply With Quote
Παλιό 13-05-2011, 01:09
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Περαστικά φιλαράκο...

Reply With Quote
Παλιό 13-05-2011, 01:11
spot Ο/Η spot βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΦΙΛΟΘΕΗ
Μoto: R1200GS 6-08

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από loulou1100gs Εμφάνιση μηνυμάτων
Καμμία δυσκολία αγαπητέ φίλε και καθόλου δεσμεύσεις.Εχουμε και λέμε:η "φίλη και γείτων" Τουρκία έχει αναλάβει "εργολαβικά" και φυσικά ευλαβικά την "προστασία" των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών λες και κάποιος διεθνής οργανισμός της έδωσε αυτό το δικαίωμα.Παράλληλα δραστηριοποιούνται στην πατρίδα Μ.Κ.Ο. με αντικείμενο την "προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων" οι οποίες συστηματικά ρουφιανεύουν για ψύλου πήδημα στο "Παρατηρητήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων".Ετσι η πατρίδα θεωρείται "τριτοκοσμική" χώρα και ανά πάσα στιγμή η έκδοση "ταξιδιωτικής οδηγίας" είναι σφόδρα πιθανή με ό,τι αυτό συνεπάγεται.Επιπλέον, ανά πάσα στιγμή σε στέλνει στο Διεθνές Δικαστήριο με κίνδυνο βαρύτατα πρόστιμα σε καιρούς χαλεπούς.Νομίζω ότι δεν χρειάζονται περαιτέρω διευκρινίσεις

Τι είπες τώρα;;;;;;;;;
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης