|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Παραλίγο να σκοτώσουν τον πατέρα μου
περαστικα στον ανθρωπο και να μη ξανασυμβει!
|
|
|||
|
|||
Αργυρη περαστικα του ,ελπιζω να ειναι καλα,πρεπει να σου πω οτι μεγαλωσα σε αυτες τις γειτονιες,εμενα μεταξουργειο,σχολειο ειχα παει και στον κολωνο και στον αγιο παυλο,και γενικα γυρνουσα σε ολη την περιοχη σεπολια πλ αττικης κλπ,και ποτε δεν ειχα αισθανθει φοβο,ουτε με ειχε πειραξει καποιος ποτε, αργοτερα ομως τα πραγματα αλαξαν,μεχρι και οπλο τραβηξανε μπροστα σε μενα και στη γυναικα μου,της εσπασαν το αμαξι,μας ανοιξαν το σπιτι.....κλπ,θελει μεγαλη προσοχη απο ολους μας ,να κανουμε εμεις μονοι μας οτι μπορουμε για να προστατευσουμε οτι αγαπαμε ,γιατι αυτοι που πρεπει να το κανουν ,μαλλον κοιμουνται.....περαστικα του και παλι .....
|
|
|||
|
|||
Πρώτον: τις καλύτερες ευχές στον πατέρα σου
Δεύτερον: αδέλφια ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ δεν πρέπει να "τσιμπήσουμε" το δολωματάκι που έχουν βάλει πολύ πρόστυχα στην κοινωνία μας.Ολα τα είχαμε οι "εκκαθαρίσεις" μας λείπανε.ΠΡΟΣΕΞΤΕ: αφορμή ψάχνουν κάποιοι για να στήσουν την πατρίδα στον τοίχο. Οι άπειροι λαθρομετανάστες δεν είναι τυχαία εδώ.Χρειάζεται εγκράτεια και σύνεση. Κόλπο: όχι μεροκάματο στους λαθρομετανάστες, όχι νοίκι στους λαθρομετανάστες,συγκροτημένες και οργανωμένες καταγγελίες στις αρχές (μην τις αφήνετε σε ησυχία). Οχι αυτοδικίες, επαναλαμβάνω, κάθε περιστατικό "αναφέρεται" στο εξωτερικό |
|
|||
|
|||
Με εκπλήσει αυτό που είπες. Θα ήθελες αν δεν δεσμεύεσαι από κάποιους να μου πεις τι εννοείς;;;;;;;;;; Αν δεν σε φέρνω σε δύσκολη θέση |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκρυθμο το κλίμα μετά τη δολοφονία του 44χρονου
Απόσπασμα:
αν και λίγο τραβηγμένο, δυστυχώς κάπως έτσι σκέφτομαι και γω, όλο και συχνότερα.......... |
|
|||
|
|||
Jefe |
|
|||
|
|||
Καμμία δυσκολία αγαπητέ φίλε και καθόλου δεσμεύσεις.Εχουμε και λέμε:η "φίλη και γείτων" Τουρκία έχει αναλάβει "εργολαβικά" και φυσικά ευλαβικά την "προστασία" των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών λες και κάποιος διεθνής οργανισμός της έδωσε αυτό το δικαίωμα.Παράλληλα δραστηριοποιούνται στην πατρίδα Μ.Κ.Ο. με αντικείμενο την "προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων" οι οποίες συστηματικά ρουφιανεύουν για ψύλου πήδημα στο "Παρατηρητήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων".Ετσι η πατρίδα θεωρείται "τριτοκοσμική" χώρα και ανά πάσα στιγμή η έκδοση "ταξιδιωτικής οδηγίας" είναι σφόδρα πιθανή με ό,τι αυτό συνεπάγεται.Επιπλέον, ανά πάσα στιγμή σε στέλνει στο Διεθνές Δικαστήριο με κίνδυνο βαρύτατα πρόστιμα σε καιρούς χαλεπούς.Νομίζω ότι δεν χρειάζονται περαιτέρω διευκρινίσεις
|
|
|||
|
|||
Αργύρη θλίβομαι για το γεγονός δόξα το θεό που είναι καλά ο μπαμπάς και μη χειρότερα. Δεν είδαμε τι έπαθε το παλικάρι με την βιντεοκάμερα άστα στο διάολο.
Πριν τα Χριστούγεννα ανέβηκα στην Αθήνα σε ένα συνέδριο με την κόρη μου που ανέβαινε Αθήνα πρώτη φορά για να χαλάσει το επίδομα αδείας της με ψώνια . Μπαμπά μου λέει δεν μου κρατάς τα λεφτά να μην μου τα κλέψουνε και μου τα δίνει . Στο Μετρό από Σύνταγμα Πανεπιστήμιο 6 Ρουμάνοι με εγκλωβίζουν και σε δεπτερόλεπτα μου έχουν πάρει από το τσαντάκι το πορτοφόλι με 1830 ευρώ κάρτες, διπλώματα, ταυτότητες και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς . Το κορίτσι έπαθε σοκ δεν βγήκε 3 μέρες από το ξενοδοχείο και ευτυχώς που ερχόταν η άλλη μου κόρη με την βραδινή πτήση και μου έφερε το διαβατήριο και μπόρεσα να βγάλω λεφτά και να μπω στο αεροπλάνο. Τώρα κυκλοφορώ με ανοικτό πορτοφόλι με 500ευρω πλαστό δεμένο με μηχίνα στο Μετρό όταν ανεβαίνω Αθήνα όχι για να βρω τους ίδιους αλλά έτσι γα να κόψω κανένα ####… Περαστικά να είναι |
|
|||
|
|||
Περαστικά φιλαράκο...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τι είπες τώρα;;;;;;;;; |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μωρό πέθανε αφού κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πατέρα του | MARK | Ελλάδα | 21 | 01-04-2011 09:06 |
μου την δινει που δεν τον εχω στα χερια μου... | γιαγια αρκουδα | Μου τη δίνει που ..... | 27 | 27-11-2010 11:06 |
Παραλίγο νέα τραγωδία στα Τέμπη - Νέα κατολίσθηση βράχου που έπεσε πάνω σε φορτηγό | gsmaniac | Επικαιρότητα | 10 | 17-10-2010 11:19 |
Κάπου να πω τον πονο μου......... | Gohn_k | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 11-10-2010 00:51 |
CSS βιντεο με τον αντι τον εκπεδευτη μου που βρικα | γιαγια αρκουδα | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 2 | 23-08-2010 11:50 |