|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μας φέρονται όπως δεν θα θέλανε να τους φερθούμε
Απόσπασμα:
, μια χαρά. Άρα...? Απόσπασμα:
Αν επίσης μιλάς για το κράνος... . . . . . . . . . . Λάθος, (που το άσχημο είναι ότι επαναλαμβάνεται) |
|
|||
|
|||
Για να ξέρει ποιός τον πάτησε... κάρφαρε... Τί φτιάνς? Σε καρφωσα γιατί δεν πηρες τηλ για ποδήλατο |
|
|||
|
|||
ΦΟΡΑ κράνος.
Μια φορά το μετανιώνουμε. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν πάρω, θα το πάρεις πίσω? Μπρρρρρρρρ, τί είπες τώρα. Το ξέρω, το ξέρω αλλά λέω μέχρι την Κηφισιά θα πάω... Μαλ.ακία μεγάλη. Που δεν κόβεται όμως. Ουδέις τεληος. |
|
|||
|
|||
Νο comments.....!!!!
|
|
|||
|
|||
Xρήστο λαλάκας ο τύπος, αλλά με ποδήλατο στην Κηφισίας είναι χειρότερα από το να κυκλοφορείς με το GS χωρίς κράνος...
Το αν είναι νόμιμο ή όχι καμία σημασία δεν έχει, με όχημα που είναι δραματικά πιό αργό από τα υπόλοιπα που κινούνται στον δρόμο είσαι υποψήφιο θύμα και εξαρτάσαι από την στραβομάρα του κάθε ένα... κατά την γνώμη μου η δεξιά λωρίδα είναι η πιό επικίνδυνη γιατί οδηγούν όλα τα στραβά εκεί πέρα, η προσπερνούν οι "γρήγοροι"... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Άρα δεν παίρνω το ποδήλατο μου για Κηφισιά? . |
|
|||
|
|||
Είσαι εσύ ένας...
Εμ τι, δυο είσαι, θα μου πεις? Περασα σημερα, αλλά δεν... |
|
|||
|
|||
Αν μπορέσετε να συνεννοηθείτε η βγάλετε κάποια άκρη να το γράψετε.
Σαν Αθηναίοι συμπεριφέρεστε και μάλιστα χλιδάτοι. Για όνομα του Θεού. Γερμανικά προβληματικά οδηγείται. Προσγειωθείτε λοιπόν…………….. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ρε Ναπο, το ποδηλατο είναι Ελληνικό. Μπερδεύεσαι με τα μηχανάκια μας. Με αυτά πετάμε πάνω από όλους και χρειάζεται να προσγειωνόμαστε κάθε φορά. Έχουμε και τον έλικα... γάμ.σέ τα. Άλλωστε ΚΑΙ Αθηναίοι είμαστε ΚΑΙ χλιδάτοι. Στο GS Forum είσαι. Μην μπερδεύεσαι με γιαπωνέζικα. Last edited by ckk; 07-09-2012 at 11:54. |
|
|