|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 1150 Γυρίζοντας το τιμόνι, σβήνει!
90ε είσαι.
Στο πρ'ωτο σχέδιο αν δεις, με 90ε, αγοράζεις τα καλώδια, χωρίς την κλειδαριά. Αν δεν σε νοιάζει να έχεις την ίδια, εγώ την άλλαξα τότε, αλλά δεν ήξερα πόσο κάνει, υπολόγιζα κανένα 40-άρι, σε ηλεκτρολόγο αλλάζεις τα καλώδια και είσαι οκ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να αλλάξω τα καλώδια λες, με 40 € ή 90€ ? 14ωρο στο γραφείο, δεν με βοηθάει να τα πιάνω εύκολα!! |
|
|||
|
|||
90 ευρω εχουν τα καλωδια ...
|
|
|||
|
|||
ok , το 'χουμε τώρα.
Σφηνάκι καραβίσιο σκέτο κι άρχισα να καταλαβαίνω πάλι! Ευχαριστώ παίδες. Κυριακή προγραμματίζω ν'ασχοληθώ με την Λύκαινα. Αν και έλεγα να ξεκινήσω πρώτα με προέκταση των 4άρων καλωδίων για μεγαλύτερη χαλαρότητα στο στρίψιμο. Αν συμφωνείται βεβαίως βεβαίως |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εχουν κουραστεί θα κοπουν σε ποιο μεσα σημειο..... Γνωμη μου ειναι καινουργια
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το μόνο πρόβλημα είναι να βρώ τον κατάλληλο ηλεκτρολόγο που θα τα περάσει, εδώ που βρίσκομαι. |
|
|||
|
|||
δεν υπάρχει συνεργείο που να είναι γνωστης για μπουμπουδες..????
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
90ε κάνει το ανταλακτικό καινούργιο.
Αν αλλάξεις τα καλώδια. Εγώ υπολόγιζα 40ε και έπεσα 50ε έξω Θέλει βέβαια να κάνεις λίγο πίσω το ντεπόζιτο, να ξεκουνπώσει η φύσα. Αλλιώς άσε κανένα ...Παρασκευόπουλο να κάνει τα δικά του χαχαχαχα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όσοι δεν το έχετε πάθει ακόμα, κόψτε το δεματικό της μαμάς και βάλτε ένα καινούριο που φυσικά δεν θα το σφίξετε. Θα είναι απλά εκεί για να μην πετάει προς τα έξω το καλώδιο. Πάμε στο ανταλλακτικό τώρα. Αγοράζεις την καλωδίωση με την φύσα στην μία άκρη και στην άλλη έχει το ηλεκτρικό μέρος του διακόπτη. (όχι και την κλειδαριά δηλαδή) Το κόστος είναι 68€ (τόσο το είχα πάρει εγώ πέρσι νομίζω από Motion&Style) Πως το αλλάζεις Πάνω στον διακόπτη (στο πλάι δηλαδή και προς τα όργανα μεριά) έχει ένα σημείο που είναι σαν τρυπούλα καλυμμένη με κερί. Το ξύνεις το κερί και εμφανίζεται από μέσα μια πολύ ψιλή βιδούλα. Την ξεβιδώνεις και κατεβαίνει προς τα κάτω το ηλεκτρικό μέρος του διακόπτη. Φοράς το καινούριο, βιδώνεις την βιδούλα, και βάζεις και μια τζουρίτσα σιλικόνη πάνω στη βίδα. Ενώνεις από την άλλη μεριά τη φύσα και τελείωσες. Κι εγώ όταν το είχα πάθει, τα μάτισα τα καλώδια, αλλά δεν κράτησε πολύ. Όταν έχει ήδη γίνει η ζημιά, τα καλώδια έχουν πια ξεραθεί από το στρίψε στρίψε και θα ξανακοπούν πάλι για πλάκα κάποια στιγμή. Καινούρια λοιπόν καλωδίωση με χαλαρά το δεματικό και τελείωσες μια για πάντα! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προβολάκι touratech σβήνει | mikochem | Τεχνικά θέματα διάφορα | 1 | 20-12-2011 12:02 |
BMW F650 GS 08' σβηνει!! | AlwaysFaithful | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 24-08-2011 16:28 |
Με ευθύνη της κυβέρνησης, το σκάνδαλο της Siemens "σβήνει" | gsmaniac | Επικαιρότητα | 13 | 23-07-2011 16:06 |
Η Αθήνα σβήνει τα φώτα στις 26 Μαρτίου, Συμμετέχει στην "Ώρα της Γης" | Bombito | Διάφορα | 11 | 18-03-2011 10:47 |
Η ΙΚΕΑ "σβήνει" τους λαμπτήρες πυρακτώσεως | MARK | Περιβάλλον | 3 | 12-01-2011 21:37 |