|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομάδα 20 ατόμων πριν από λίγο πυρπόλησε το αστυνομικό τ
Όσο δεν υπάρχει αστυνομία και κράτος, αθώοι άνθρωποι θα την πληρώνουν καθημερινά. Το έγκλημα και η ανομία θα συνεχίσει να "βασιλεύει". Πολύ κρίμα γι αυτούς τους ανθρώπους που υποφέρουν από εγκαύματα. Είναι ο χειρότερος πόνος που μπορεί να βιώσει το ανθρώπινο σώμα. Να μην τύχει σε άνθρωπο να έχει δικό του στην εντατική...
Και φυσικά πλήρης ανικανότητα να συλληφθεί κάποιος. Στις δουλειές μου που βγήκα σήμερα, διαπίστωσα ότι το κακό έχει παραγίνει. Όλος ο (κακός) ο κόσμος το έχει πάρει χαμπάρι ότι αστυνόμευση δεν υπάρχει πλέον και ξεσκίζονται στις παρανομίες στην οδήγηση. Κινδύνευσα και έφριξα με αυτά που έβλεπα να γίνονται στους δρόμους. Οι ΔΙΑΣ αραχτοί και απαθείς σχεδόν παντού. Τι κόκκινα, τι κράνη, τι επικίνδυνοι ελιγμοί, τι κινητά και οδήγημα, τι τι τι. Χαμός στο ίσιωμα. Το πρωί μια γνωστή μού μου έλεγε:"Το πρωί μπήκε ένα αυτοκίνητο παράνομα στο στενό που βρισκόμουν. Ο οδηγός του παραβίασε το σήμα και όχι μόνο δεν έφευγε με τίποτα αλλά με απειλούσε να με σκοτώσει λέγοντας ακόμη και αν καλούσα την τροχαία δεν θα κατάφερνα τίποτα αφού και αυτός και η γυναίκα του μου επισήμανε ότι ήταν στρατηγός της αστυνομίας!! Σε τι χώρα μεγαλώνω τα παιδιά μου Θεέ μου! Κανείς δεν βρίσκει πια το δίκιο του?" Όλα είναι σχετικά. Θα περίμενε ποτέ κανείς από έναν τέτοιο "στρατηγό" να κάνει τη δουλειά του σωστά ή να έχει εκπαιδεύσει και να εμπνεύσει υφισταμένους του για κάνουν σωστά κι αυτοί τη δουλειά τους; Κολοκύθια τούμπανα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πολυ σωστος |
|
|||
|
|||
Καλά δεν βρεθήκανε πέντε πολίτες να σβερκόσουνε κανένα παλικάρι με κουκούλα και να του κόψουνε τον κ@λο...μην τρελαθούμε τελείως σκοτώνουνε τον διπλανό μας και δεν δίνουμε σημασία αν δεν μας προστατεύει η αστυνομία καλά θα κάνουμε να προστατευτούμε μόνοι μας ...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όχι, μωρέ... ήταν όλοι στο Ρέθεμνο και "έσωναν" την κοπελίτσα τις προάλλες!!! |
|
|||
|
|||
boys.... τετοια ακουω και βλεπω και πιστευω οτι το βουνο που μενω ειναι τελικα πολυ κοντα στον κοσμο.... μαλλον επρεπε να παω να μεινω στη πινδο....
τελικα ειχαν δικιο οταν ελεγαν οτι πρεπει να πληρωνουμε τους αθηναιους που μενουν στην πολη.... περαστηκα σας ( δεν ειρωνευομαι.... απλα βλεπω καποιους που αγορασαν σπιτια... εκαναν οικογενειες -δουλειες και δεν μπορουν να τα χαρουν) Last edited by ltsiorak; 15-05-2011 at 09:19. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και ομως ,εχεις δικιο... |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GeorgeP μια ερώτηση πριν από το να μη μιλάμε please... | NLS | Ανέκδοτα | 34 | 12-05-2011 20:05 |
.... σκεφτείτε λίγο περισσότερο πριν κλείσετε τη διασταύρωση | kimgs | Διάφορα | 9 | 06-01-2011 15:06 |
Προβλήματα λίγο πριν αρχίσει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανση | riko46 | Επικαιρότητα | 2 | 10-10-2010 23:50 |
ΗΣΑΠ Κλειστό το τμήμα Α.Πατήσια-Νερατζιώτισσα 26-27/06/10 | skippybi | Επικαιρότητα | 1 | 26-06-2010 03:29 |
ΗΣΑΠ: Κλειστό το τμήμα Φάληρο - Ταύρος | skippybi | Επικαιρότητα | 3 | 22-11-2009 13:10 |