|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κροταλισμα κινητηρα σε GSA 2008
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΑΠΛΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΜΟΤΟ
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΕΝΙΚΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΕΥΚΟΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΔΙΣΚΟ ΠΛΑΤΟ ΛΥΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΦΛΟΣΟΥΡΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΤΕ ΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 400 ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 500 ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΟΡΥΒΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞΕΡ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΟΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΖΜΑΝ ΠΛΗΝ ΟΡΙΖΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΑΠΟ ΠΑΤΙΝΑΡΙΖΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΕΙ ΟΧΙ ΣΠΑΖΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΧΑΛΑΡΑ ΤΑ ΜΠΟΞΕΡ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ |
|
|||
|
|||
θα συμφωνησω με τον phoenix.
Εχω να προσθεσω πως ο λογος που ανοιξα το θεμα ειναι για να μαθω εγω και οσοι δεν γνωριζουν τι ενεργειες πρεπει να κανω με δεδομενη αυτη τη δυσλειτουργια συμγωνα με τους πιο εμπειρους και το αν μπορουμε μια βλαβη που εχει παρουσιαστει σε πολλους να την αντιμετωπισουμε ομαδικα και οχι ο καθενας μονος. |
|
|||
|
|||
εχω κ εγω θεμα με το κροταλισμα.....
οταν ειναι κρυο κροταλιζει στο ξεκινημα σαν να χτυπαν πειρακια!δλδ οταν ο κινητηρας εχει αυξημενο φορτιο(ξεκινημα). δεν το ειχα παρει σοβαρα μιας κ κρυο,πειρακια,υδραυλικους τεντωτηρες,υδραυλικα ωστηρια κτλ δεν μου φαινοταν κ παραλογο....... παντως τρομαξα διαβαζοντας σεναρια περι press direct! μηπως να ανυσηχησω τωρα που ειναι νωρις?(εντος εγγυησης) |
|
|||
|
|||
Φιλέ MIARO, το <<κροτάλισμα>> που οφείλεται στην press direct είναι πρόβλημα του κιβωτίου και όχι του κινητήρα. Εάν το <<κροτάλισμα>> που ακούς δεν μεταβάλλεται κατά την λειτουργία του συμπλέκτη, δεν είναι press direct.
Όταν είναι κρύα η μοτό, να φροντίζεις ώστε να μην έχει <<αυξημένο φορτίο>>. Οδήγησε λίγα χιλιόμετρα (ή λίγη ώρα) σαν να την στρώνεις μέχρι να έρθει σε σωστή θερμοκρασία λειτουργίας. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ! Αυτο που ακουτε πιθανοτατα ερχεται απο το πολυπλοκο συστημα κινησης του διπλου εκεντροφορου μεχρι να κυκλοφορησει εκει το λαδι.. Εξαιτιας αυτης της σχεδιασης βγηκε μαλλον και η οδηγια να χρησιμοποιειτε λαδι 10 40 και μαλιστα συνθετικο στα μοντελα με διπλο εκκεντροφορο και το οποιο συμβαλλει στη γρηγορη και αποτελεσματικη λιπανση των μερων αυτων. Αν γραφω ανακριβειες ενα μηχανικος μας να επεμβει και να διαγραψω!! |
|
|||
|
|||
Το εχω και γω στη μηχανη αυτο το κροταλισμα οταν ξεκιναω με κρυα τη μηχανη τωρα το χειμωνα... με διπλα εκκεντροφορια και το δικο μου Πασχαλη... ας περιμενουμε κανενα μηχανικο να μας πει....
|
|
|||
|
|||
Εμένα είναι Κ1300r και όχι gs και από όταν το πήρα, όποτε δεν πατάω συμπλέκτη γουργουρίζει η μηχανή και έχει τρέμουλο!! Ο μηχανικός μου είπε έτσι είναι και πως είναι φυσιολογικό!!
|
|
|||
|
|||
Αυτος ο εντονος θορυβος που ακουγεται το πρωι ή οταν ειναι κρυος ο κινητηρας ειναι κατι σαν check.
Πρωτη φορα το εκανε το ΚΤΜ 990ADV. που ειχα πριν...το καταλαβα οταν ανοιξα για να καθαρισω το φιλτρο αερος, το εβαλα να δουλεψει για λιγο οσο ηταν με τις πεταλουδες χυμα. Με το που εσκασε και πηρε μπρος οι πεταλουδες αυτοματα ανοιξαν τερμα και εκλεισαν μεχρι εκει που πρεπει να ειναι, εκεινο το διαστημα ακουγοταν ο θορυβος, μετα οκ. Οσο για το αλλο με το συμπλεκτη αυτο που ακουγεται στο ρελαντι και σταματαει με το πατημα του συμπλεκτη ειναι το ρουλεμαν, αλλα για να ανοιχτει και να αλλαχτει πρεπει να προχωρησει αν ειναι λιγο δεν υπαρχει προβλημα. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ανακλησεις σε mod5/2008 1200 gs | tasos70 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 23-08-2011 01:24 |
Δηλωσε 4.051.949 ευρω το 2008!!! | georgekostas | Ελλάδα | 17 | 10-12-2009 01:07 |
ενδειξη δείκτη βενζινης σε 1200gs/2008! | FANISGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 12-10-2009 23:21 |
32 λόγοι που σε κάνουν εθισμένο στα pc!! | Alext | Χιούμορ | 12 | 08-09-2009 23:21 |
Super bazaar μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, moto και τροχόσπιτων | leonidas | Διάφορα | 12 | 06-05-2009 09:46 |