|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ο αντρας της χρονιας!!!
γαβγιζει,αλλα και ...δαγκωνει ομως!
|
|
|||
|
|||
Στημένο είναι ρε παιδιά για την φωτογραφία
|
|
|||
|
|||
σα δεν ντρεπεστε λεω εγω
αυτη η φωτο ειναι παλια και αναχρονιστικη ειναι πριν τον Β' παγκ. πολεμο ο κοσμος εχει προοδεψει και η γυναικα εχει αναβαθμιστει τωρα πια ειναι αντιστροφα μπροστα παει η γυναικα φορτωμενη και πισω ο αντρας / / / / / / / / / / ....εεεεε...ξερετε οι Γερμανοι ξεχασαν καποιες ...........ναρκες!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και πες οτι φτανουν στον προορισμο,δεν πεφτουν σε ναρκες,και ειναι ακομη ζωντανη,την πυροβολει? |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Για τέτοιους "ταλιμπανίστες" μιλάμε ;;;;; .
|
|||
|
|||
νικο,μη δινεις ...πατηματα!
|
|
|||
|
|||
Αρχοντες....
|
|
|||
|
|||
Σαν δεν ντρέπεστε αλητες !!!!!!!!!!!!!!!
ΟΚ έκανα το χρέος μου για σήμερα αν το διαβάσει αυτό η γυναίκα μου. Τα υπόλοιπα θα σας τα πω στον καφέ |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 18:05 |
Μαλλον φωτογραφια της χρονιας. | georgekostas | Διάφορα | 11 | 11-08-2009 12:26 |
Τα δίδυμα παιδιά της κόρης της γέννησε στο Αρεταίειο μία 50χρονη | wolferin | Διάφορα | 3 | 25-06-2009 14:20 |
Ανάβει το απόγευμα της Τρίτης το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας | Arkas | Επικαιρότητα | 2 | 15-12-2008 23:12 |