|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ποιο λαδι προτεινετε για 1150gs?
Από αυτόν που τα βράζει.
|
|
|||
|
|||
Έχεις ενημέρωση δηλαδή?
Ελληνικά πετρέλαια ή Βαρδινογιάννη? |
|
|||
|
|||
Περισσότερα δε μπορώ να σου πω. Το διάλογο δε θα το συνεχίσω. Αν θες πιστεύεις ή όχι. Δικαιομά σου είναι. Ένα τελευταίο. Τα λάδια της VOLVO γίνονται στο Βόλο και τελειώνω εδώ.
|
|
|||
|
|||
Καλό είναι που φτιάχνονται εδώ, δίνουν δουλειά στον τόπο, αρκεί να τηρούνται οι προδιαγραφές παρασκευής των.
|
|
|||
|
|||
Το καζάνι είναι το ίδιο για όλα τα λάδια που παράγονται στην Ελλάδα. Και η δική μου πηγή είναι αυτός που τα βράζει/έβραζε πάντα !!!
|
|
|||
|
|||
παιδια ολα ειναι θεμα μαρκετινγκ μας δουλευουν κανονικα.εγω δοκιμαζω λαδακια και βλεπω αναλογα.τωρα εβαλα spectro 20w50 ορεικτελαια.ακουγεται γλυκα αλλα θα δειξει.τωρα,ακουσα για 10w40 η 10w50 στα 1150 ακουγεται πολυ το μοτερ,ακουσα..
|
|
|||
|
|||
Δεν προτείνω, παραθέτω την δική μου εμπειρία. Έβαζα Castrol 20-50, είχα σχεδόν αμελητέα κατανάλωση λαδιού (από 40.000 μέχρι 80.000), άλλαξα πέρυσι με Torco t4 20-50. Το μοτέρ "ακούγεται" πιό υγιές, η κατανάλωση ενίοτε αυξάνεται ελαφρά( εκτιμώ ότι έχει να κάνει με την χρήση, άλλωστε έχω 100.000 χλμ και κάτι πλέον) και στις αλλαγές φαίνεται πιό λαδερό από το Castrol που φαινόταν νεράκι. Είναι φθηνό, 7,5 ευρώ/λίτρο, σαν προδιαγραφή αντιστοιχεί στις απαιτήσεις της μηχανής και το αποτέλεσμα κρίνεται ικανοποιητικό. Έχει ειπωθεί εδώ μέσα, ότι και ένα απλό ορυκτέλαιο αυτοκινήτου αρκεί για τις απιτήσεις του μπόξερ και νομίζω ότι αληθεύει. Αυτά...
|
|
|||
|
|||
βρίσκω Castrol 20w-50 στα 4,90/lt
στις ενδιάμεσες αλλαγές θα πάρω να εργαλεία μου και θα τα αλλάζω μόνος μου.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
την ίδια εμπειρία εχω και εγώ, μόνο που με τα castrol έβλεπα σημαντική κατανάλωση... |
|
|||
|
|||
Το απλό ορυκτέλαιο της castrol είναι οικονομικό και προτεινόμενο από την μαμά BMW, αλλά και κατανάλωση υψηλή παρουσιάζει και δεν μπορείς να το εμπιστευτείς εύκολα για πάνω από μικτά 3.500χλμ.
|
|
|