|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά δισκόπλακων
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Για το 1150 τιποτα καλο υπαρχει?
ΥανΚy |
|
|||
|
|||
Μόνον καλά πράγματα έχουμε εδώ...
|
|
|||
|
|||
Mπραβο παλληκαρια!!
Και στον εμπορο ο οποιος εχει πιασει το νοημα!! Εδωσα τις τιμες εδω στην πολη μου για συγκριση με αλλες πηγες και χασανε το χρωμα τους οι κακομαθημενοι!! Μπορουμε να τις παιρνουμε κι εμεις απο το φιλο στην Αθηνα και για την τοποθετηση εδω ειναι ο...jarhead |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα σου τις φέρνω εγώ... |
|
|||
|
|||
για μας τα αλλοδαπά, έχει τίπτα;
Last edited by nikos-x; 08-04-2011 at 02:12. |
|
|||
|
|||
Αν έχει κάτι, θα σου πάρω εγώ ειδική τιμή forum.... 4 ζευγάρια λάστιχα και 2 σετ τακάκκια αλλάζω το χρόνο... Άσε που πάω και για δισκόπλακες... |
|
|||
|
|||
Εγώ παρέλαβα κανονικά και με την αποδειξούλα μου πάω στο Περιστερά και μου την τοποθετεί όποτε θέλω.Είχε ενημερωθεί από το κ.Νίκο και όλα κομπλέ.Για άλλη μια φορά το φόρουμ βρίσκεται μπροστά.Ευχαριστώ πολύ.
|
|
|||
|
|||
Το forum είναι πολύυυυυυυυυυυ μπροστά λέμε........Μπράβο παιδιά!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στο Γέρακα που ρώτησα πριν από ένα μήνα για τον πίσω... 250 γιούρα!!! Bravo στους διαχειριστές του forum. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά κάμερας - GOPRO HD 1080 HELMET/ΜΟΤΟRSPORT | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 54 | 11-11-2011 21:45 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |
Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 343 | 19-01-2010 23:58 |