|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τέλος Ακινησίας για όσους καταθέσουν τις πινακίδες τους
Εγώ έχω εφαρμόσει δικό μου κώδικα για να ξεχωρίζω τις ψευδείς από τις αληθινές ειδήσεις.
Ας υποθέσουμε ότι ακούμε μια είδηση για κάποιο μέτρο από τον Χ δημοσιογράφο του Ψ καναλιού. Ας υποθέσουμε επίσης ότι έρχεται η διάψευση από το αντίστοιχο υπουργείο. Ε τότε η είδηση είναι αληθινή και το μέτρο θα εφαρμοσθεί. Μάλιστα όσες περισσότερες διαψεύσεις από διαφορετικά στόματα τόσο πιο σίγουρο είναι ότι το μέτρο θα ισχύσει. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οπως ειπε και ο ''φορεστερ'' τα εβαλα με αυτον -τον οποιοδηποτε αυτον- που πρωτοανεβασε-πρωτοδημοσιευσε μιια τετοια ''ειδηση'' χωρις πρωτα να την διασταυρωσει σπερνωντας τον πανικο σε ολους εμας. ''Δημοσιογραφοι'' σαν τον Ευαγγελατο και τον Χατζηνικολαου εναι γνωστοι για τα ψευδη τους και για την αναξιοπιστια τους. Αυτοι οι ''δημοσιογραφοι'' ειναι οι ιδιοι που ανεβαζουν ''ειδησεις σε διαφορα βλοκς με ψευδωνυμα για να δουν αντιδρασεις, οταν οι αντιδρασεις ειναι ικανοποιητικες τοτε ανεβαζουν τις ιδιες και στα σαιτς τους για να αυξησουν τα κλικαρισματα και να παρουν διαφημιστικο υλικο. Οτι ακριβως εκαναν και οταν ηταν στο γυαλι...ακριβως το ιδιο. Ο ''φριτς'' ειπε πανσοφα οτι τετοιοι δημοσιογραφοι -που ολοι τους βρισκοντο-αι στο pay roll των διαφορων πολιτικων γραφειων- εχουν τεραστια ευθυνη για την σηνερινη κατασταση. Τα εβαλα επισης με τους φιλους συμφουρμιτες που τσιμπησανε το δολωμα που τους σερβιραν οι πιο πανω -καμια σχεση με εσενα- κι αρχισανε να ποσταρουνε τις γνωστες αντιπολιτευομενες κουβεντες ετσι γιατι κατι επρεπε να πουνε για να πανε κοντρα στην σημερινη συγκυβερνηση των τριων ακολουθωντας τις πραξεις της αριστερης και ακρας δεξιας Αντιπολιτευσης δημιουργωντας φυσικα ενδοφουρμικο αντικυβερνητικο κλιμα χωρις να ψαξουνε-περιμενουνε-ερευνησουνε για το αληθες της ''ειδησης''. Το εχουνε συστημα εξαλλου.......... γραφεις Νκο, ''υπαρχει διαψευση...αρα υπαρχει ειδηση....'', αυτο ειναι κατ' εμε ΛΑΘΟΣ!!! αν βγει ενας οποιοσδηποτε φιλος-γνωστος-αγνωστος και πει δημοσιως οτι ''ο ΓιωργοςΠ (εγω) τον παιρνει στα ορθια στις Δημοσιες τουαλετες της Ομονοιας απο Πακιστανους και το παιζει κι οικογενειαρχης....'' ο θιγομενος δεν πρεπει να βγει να το διαψευσει? Δλδ επειδη καποιος ειπε την λαλακια του υπαρχει ειδηση? ¨η μηπως οπου υπαρχει καπνος απο ψευδη υπαρχει και φωτια απο ψευδεις ''αληθειες?'' Ο ''νιβαμ'' εγραψε πολυ σωστα ''Συμφωνώ μαζί σου ότι όσο σφίγγουν τα πράγματα, τόσο πιο εύκολα χάνουμε την ψυχραιμία μας και τρώμε όσα μας λένε.Θυμήσου όμως τα τελευταία 3 χρόνια πόσες τέτοιες "ειδήσεις" διέσπειραν τα παπαγαλάκια, τις οποίες διέψευδε το επίσημο κράτος αρχικά και μετά από λίγο καιρό επιβεβαιωνόταν.'' Ας περιμενουμε λοιπον μεχρι να επιβεβαιωθει....διοτι τωρα διαψευστηκε σε ολους τους τονους σαν καταπτυστη ψευδη ειδηση προερχομενη απο καταπτυστους ψευτες......... |
|
|||
|
|||
Οκ φίλοι μου.Είπαμε να δώσουμε μια περίοδο χάρης στην τριανδρία.Αλλά από την χάρη μην πάμε στην Μεγαλόχαρη για να μας ερμηνεύσει και τις ειδήσεις.
Αυτά τα λαμόγια(τριανδρία) ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα.Και βέβαια είναι στα σχέδιά τους κάποια νομολογία για τα ακινητοποιημένα οχήματα.Απλά το φέρνουν γύρω γύρω για να δούνε αντιδράσεις και για το πως θα το σερβίρουν. Και μην μου πείτε οτι τον Βουλγαράκη τον έβαλε ο Ευαγγελάτος να γράψει στο τουίτερ. Ή μήπως τον Μιχελάκη τον έβαλε ο Ευαγγελάτος να κάνει ερώτηση στην βουλή. Έλεος με τους υποστηρικτές της τριανδρίας |
|
|||
|
|||
Τι θα ηθελες να υποστηριζουν οι υποστηρικτες της τριανδριας ΣΗΜΕΡΑ?
|
|
|||
|
|||
Θα ήθελα ΑΠΛΗ αντικειμενικότητα.
|
|
|||
|
|||
Aντικειμενικοτητα? σε τι επανω στο θεμα που συζηταμε?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μην το παίζεις Εθνική Τραμπολίνο. Την είδηση - 'δόλωμα' ο Νίκος την Ποστάρισε στο forum και σχολίασαν οι υπόλοιποι. Παραθέτω όμως αυτούσια την ανακοίνωση του Μιχελάκη: Απαράδεκτο χαρακτηρίζει ο βουλευτής επικρατείας της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης το ενδεχόμενο επιβολής ειδικού τέλους στους ιδιοκτήτες ΙΧ αυτοκινήτων, σε περίπτωση κατάθεσης πινακίδων με την αιτιολογία της προσωρινής ακινησίας. Σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τους υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης, ο κ. Μιχελάκης τονίζει ότι η κυβέρνηση «οφείλει να αποτρέψει μια οφθαλμοφανή κοινωνική αδικία, αφού το σχεδιαζόμενο «τέλος ακινησίας οχημάτων» θα λειτουργήσει ως ένα ακόμη «χαράτσι» επιβαρύνοντας αποκλειστικά και μόνο τα ασθενέστερα ελληνικά νοικοκυριά». Ο βουλευτής επικρατείας της ΝΔ καταλήγοντας δηλώνει άγνοια αν «οι εμπνευστές της απαράδεκτης αυτής πρότασης αντέγραψαν το μέτρο που ισχύει για τους κατόχους σκαφών αναψυχής» αλλά προσθέτει, ότι το σκάφος αναψυχής είναι είδος πολυτελείας και δεν μπορεί να ισχύει το ίδιο και για τα ΙΧ αυτοκίνητα. Κατόπιν αυτών καλεί τους αρμόδιους υπουργούς να απαντήσουν τι σκοπεύουν να πράξουν για να αποτραπεί ο κίνδυνος της άδικης και εξοντωτικής επιβάρυνσης των ασθενέστερων ελληνικών νοικοκυριών με πρόσθετα δυσβάσταχτα και άδικα οικονομικά βάρη. Από τα παραπάνω καταλαβαίνω ότι το τέλος ακινησίας προτάθηκε, συζητήθηκε αλλά ακυρώθηκε εν τη γεννέση του φοβούμενοι οι εμπλεκόμενοι τη γενική κατακραυγή. ΑΡΑ ΥΠΗΡΞΕ ΕΙΔΗΣΗ Όσο αφορά τα υπόλοιπα σχόλια περί στημένη δημοσιογραφίας συμφωνώ Last edited by IOTH1X; 30-08-2012 at 13:37. |
|
|||
|
|||
Να δεχόμαστε οτι (από ανάγκη ή όχι - από Μέρκελ ή εσωτερικό) είναι μια φορομπιχτηκή κυβέρνηση. Και μην μας πούνε τα γνωστά κλαψουρίσματα ............. σνιφ σνιφ, τι άλλο να κάνουμε;;;; Δεν μας βγαίνει το ταμείο και άλλες κλαψούρες. Όπως και να είναι, δεν παύει να είναι μια φοροκαταιγίδα που θα μας πάρει τα κεφάλια.
Περιμένω ερώτηση. ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΔΗΜΗΤΡΗ;;;; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
...και λοιπον, τι προτεινεις εσυ Δημητρη ωστε να γλυτωσουμε απο την φορομπιχτικη τριανδρια και την φοροκαταιγιδα που αυτη βαζει? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οτι δλδ θα εκανε και ο ΓιωργοςΠ προς το φορουμ αν ακουγοταν το παραδειγμα σε παραπανω μηνυμα μου. αυτο λεγεται πολιτικη........ Η λεξη ''ΕΙΔΗΣΗ'' σημαινει ''η πληροφορια για καποιο γεγονος'' δλδ για κατι που συνεβηκε ¨η θα συμβει στην πραγματικοτητα, στην περιπτωση μας ομως δεν υπηρξε γεγονος αλλα μονον ''ραδιο αρβυλα'' για να ξεσηκωθουν τα πληθη. Εθικη Τρομπολινο...ενδιαφερουσα ορολογια αλλα, ειμαι σταθερος στις αποψεις μου, οτι ελεγα χθες λεω και σημερα. |
|
|