|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γνωμες για Βαλκανια
Απόσπασμα:
Για να ετοιμαστουμε για το επομενο εμεις |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστω ολους για τις γνωμες και συμβουλες και τις ευχες φετος να το καταφερω...
ολες θα τις λαβω υποψιν μου... Γνωμη μου που εχω παντα στα ταξιδια μου...ειναι να μην κλεινω τιποτα μιας και στις διακοπες δεν θελω προγραμμα...αρκετο προγραμμα εχω στην καθημερινοτητα μου/δουλεια μου... μεχρι ενα σημειο η διαδρομη του Grs1, ειναι παρομοια με αυτη που εχω βαλει στο μυαλο αλλα δεν εχει κροατια μεσα...που εχω φιλους να συναντησω απο την περιοδο που ζουσα στην Αγγλια... Νομιζω οτι δεν πρεπει να πιεσω να φτασω μεχρι Βουδαπεστη ωστε να βγει λιγο πιο ευκολα... Οσον αφορα την Αλβανία, και εκει εχω καποιους φιλους να δω...οποτε θα ηθελα να μην βγει απο το πλανο... η προταση να περασω Μπαρι δεν ειναι στα πλανα μιας και δεν θα ηθελα να περασω Ιταλια λογω Κοστους κ.α... http://goo.gl/maps/P1ObN Αυτη ειναι η ελαφρως τροποποιημενη διαδρομη προσθετοντας την Σλοβενία - Λουμπιανα στο πλανο, που ειναι εφικτο μιας και η "παρακαμψη" ειναι πολυ μικρη... Οπως και να εχει Ευχαριστω παρα πολυ ολους για τις ευχες / συμβουλες / γνωμες...!!! Last edited by asotosios; 16-04-2013 at 11:33. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπορει και να συναντηθουμε καπου...παρομοια γυρα με καποιες τροποποιησεις θα κανουμε κι εμεις.... |
|
|||
|
|||
σε δεκα μερες εγω παω βορειο ακρωτηριο και γυριζω
γενικα φτιαξε ψυχολογια φορτωσε την μηχανη αφου εχεις κανει σερβις 1 μηνα πριν(παιζει σημασια)παρε ενα χαρτη των βαλκανιων και παρε δρομο απο που θα πας και που θα φτασεις και απο που θα γυρισεις θα στο πει ο δρομος και ο αλλος σου εαυτος( ο πραγματικος)αυτον που τον εχει καταχωνιασει η καθημερινοτητα στην ακρη και θα βγει ενα ταξιδι μουρλια και αξεχαστο σου προτεινω αν μπορεις περνα απο κοτορ μοσταρ ντουμπροβνικ |
|
|||
|
|||
Κάνε μια βόλτα και στις λίμνες Πλιτβιτσε , και μπες Αλβανια από τα βουνά του Μαυροβουνίου, αξίζει περισσότερο.
Οι δεκα μέρες είναι καταπληκτικές. Αν μπορείς και σε βγάζει έστω για καφέ στο μουσικό λιμάνι του Ζαντάρ θα το ευχαριστηθείς. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
η "νεα" διαδρομη συμπεριλαμβανοντας τις συμβουλες των φιλων παραπανω... Παω να μαζεψω βαλιτσες απο τωρα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σε καλο δρομο εισαι .,.,. μια γνωμη .,.,θα σου προτεινα να αποφυγεις την βαρετη διαδρομη θεσσαλονικη ---σκοπια---βελιγραδη και να διαλεξης την θεσσαλονικη -σοφια --βελιγραδη.,., αν δεν κανω λαθος ειναι καμια 50 χιλιομετρα επιπλεον αλλα πιο ενδιαφερουσα διαδρομη απο την βαρετη ευθεια.,.,.,. οτι και να κανεις καλα να περασεις,.,., |
|
|||
|
|||
Μικρη αλλαγη και απο οτι φαινεται μιλαμε για 40χλμ διαφορα...
Διαδρομη μεσω Σόφιας : 3,741 km, 46 hours Διαδρομη μεσω Σκοπίων : 3,711 km, 44 hours Για να δουμε...!!! τωρα προεχει να κλεισουμε αδεια για τις συγκεκριμενες μερες και να ελπιζουμε οτι τιποτα εκτακτο δεν θα συμβει οπως περυσι...και να μαζεψουμε πληροφοριες για τα μερη που στοχευουμε...!!! γιατι ετσι την παθαμε και περυσι...και το πουλακι Τσιου καραδωκει και παλι...!!! Last edited by asotosios; 16-04-2013 at 18:19. |
|
|||
|
|||
Ο Ηλιας εχει δικιο για την διαδρομη απλως πρεπει να εχεις στον νου σου την Βουλγαρικη αστυνομια που διψαει για ευρω υπαρχει και νουμερο αν σου κανουν σκηνικα να καλεσεις
Τελος οι φιλοι εχουν δικιο για kotor ντουμπροβνικ και mostar και γενικα για Δαλματικες ακτες αλλα μην ξεχνας και στο λεμε ολοι οσοι εχουμε ταξιδεψει εκει καλοκαιρι οτι και με την μηχανη ζοριζεσαι τρελλα απο τα πουλμαν και τα τροχοσπιτα και η εθνικη τους επι το πλειστον ειναι μια λουριδα ανα διαδρομη κολλας στην κινηση. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ για μενα Δαλματικες ακτες αρχες ιουνιου ή τελος Σεπτεμβριου με οκτωβριο τσεκαροντας παντα τον καιρο. Λουμπλιανια ειναι must επισης σου συστηνω ανεπιφυλακτα να πας και στο Σαραγεβο οτι και αν αποφασισεις καλα να περασεις το μονο που χρειαζεται τελικα ειναι καλη διαθεση |
|
|