|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΦΙΛΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΜΟΤΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 28/10 ΔΕΥΤΕΡΑ
Μήπως να το κάναμε Κυριακή τελικα;
Sent from my Hands using Fingers |
|
|||
|
|||
Μεσα.
|
|
|||
|
|||
Να ρίξω σύρμα γιατί βλέπω οτι οι πιο πολλοί βολεύονται καλήτερα την Κυριακή
|
|
|||
|
|||
Για ρίξε...
|
|
|||
|
|||
Χαχα!!!κοιτα που θαβτο γυρισουν ολοι κατα πατερ ευαγγελιο
Λοιπον.....μιας και πιανει η ευλογιαν,δεν ξεκουξιεσστε οι εκ αριστερων και δεξιων μου να ρθειτε στον πολιτισμο;:::Ρ.Ε.Θ.Υ.Μ.Ν.Ο.!!!! απο αξιοθεατα οοοοοοσα θετε!!!θα προτεινα μονη αρκαδιου,και μετα βολτα μυλοποταμο(αν τολματε)και καταληγη κοντα μαργαριτες σσ ταβερνα γνωστη,μη εξαιρετεα ξαδερφου μου Αν ειστε καλα κοπελια θα εχει καλο!!!και ακριβο φαγητο Stand by Spam....δεν εχω πολλαμαπο τα τηλεφωνα σας.....μου κλεψαν το κουνιστο...καινως αχρηστος.....δεν εχω ακομα επαναφερει τον καταλογο μου.....(6945271143) STAND BY |
|
|||
|
|||
Με το καλό
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Βλασφημεεεεεεεε
Παρτε αλλη εναλλακτικη.... Μελιδονι με 4ο περιφημο σπηλαιό του , Ή Αρχαια ελευθερνα!!! Μη με πολυταραχας jmar.....γιατι αν μαζευτουμε πολοι......θα σας εφερω σκαλιδακι να κατεβουμε στο λαγκο στο μποστανακι να κανουμε δουλειες!!! |
|
|||
|
|||
Λοιπόν Για τον Βασίλη ρε Γαμότο
Προτείνω άυριο Κυριακή τελικά για τους Ανατολικούς Συνάντηση στις 10:00 στο Everest στο Γιόφυρο και αναχώριση για Ρέθυμνο Συνάντηση εκεί με τους Δυτικούς και μετάβαση μετά όλοι μαζί στην Ταβέρνα του ξαδέλφου του Βασίλη Αναλόγος εμείς επιστροφή από τον ορεινό Μυλοπόταμο το απογευματάκι έλα τώρα να βλέπω συμμετοχές |
|
|||
|
|||
Μεσα.
|
|
|