|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλλιδρομον 20-12-2009
Βαζω και μια αλλη εναλλακτικη, ολοκληρωμενη διαδρομη. Ειναι αρκετα μεγαλη και αν υπαρχουν δυσκολιες μου φαινεται δυσκολο να την βγαζουμε. Δεν πειραζει ομως. Ξεκιναμε και οπου φθασουμε.
|
|
|||
|
|||
Καλημερα,
Υστερα απο ενημερωση που ειχαμε απο καποιους φιλους που πηγαν με τζιπ στο Καλλιδρομο, η κατασταση εκει ειναι απελπιστικα δυσκολη. Παρα πολυ χιονι και παρα πολυ λασπη και πυλος. Οποτε για λογους ασφαλειας η εκδρομη προς τα εκει ακυρωνεται. Η βολτα θα γινει ομως. Κατα πασα πιθανοτητα θα παμε Αθηνα-Λουτρακι απο χωμα. Η διαδρομη εχει τις δυσκολιες της μιας και εχει βρεξει, αλλα ειναι σαφως πιο ευκολα τα πραγματα σε σχεση με το Καλλιδρομο. Οποτε οσοι ηθελαν να ερθουν και τους ειχα αποπαρει λιγο ή οσοι σκεφτοντουσαν να ερθουν αλλα δεν το ελεγαν, μπορουν να ερθουν τωρα. Την διαδρομη την εχουμε κανει παρα πολλες φορες και ειναι πλεον σαν να πηγαινουμε Αθηνα-Λουτρακι απο εθνικη οδο!!! |
|
|||
|
|||
Αχ βρε Ηλια "αναβαθμιζω" το κατσικι και δεν θα ειναι ετοιμο!! την αλλη φορα καλα να περασετε.
Προσοχη στο καταβασμα στα Γερανεια λογικα πρεπει να εχει πολυ λασπη και οι δυο νερολακοι γεματοι νερο...... αχ τι χανω.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
του βάζεις windows 7 η Vista????? |
|
|||
|
|||
θα δεις θα δεις....κανουμε τωρα οτι δεν ξερουμε ετσι?!?!?!? καλα καλα!!!χιχιχιχι
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
χαχαχαχαχαχα!!!!!κατι πειρε το ματι μου και το αυτί μου... |
|
|||
|
|||
Δυστυχως δεν προκειται να παω και γω πουθενα.
Η εταιρεια που δουλευω μου εβγαλε ταξιδι για Αρτα. Φευγω κυριακη και επιστρεφω παραμονη Χριστουγεννων. Μεγαλη γκαντεμια. Ισως πεταχτω μια κοντινη σαββατο,προποδες παρνηθας, ετσι για το γμτ! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Balkans Adventure 2009 / 15-26 July 2009 | SpanosNikos | Ταξίδια στο εξωτερικό | 28 | 17-06-2010 14:34 |