|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: dainese made in china
οχι για την σιγκεκριμενη αποθηκη δεν ξερω ας παει καποιος να κοιταξει και ας ενειμερωση αναφερομαι για το μαγαζι στην αργυρουπολη (δεν ξερω αν επιτρεπεται να αναφερω ονομα)το προβλημα δεν ειναι ομως αυτο το προβλημα ειναι τι ρολο ποιοτητας παιζουν τα σιγκεκριμενα
τελικα αξιζουν τα λεφτα τους? |
|
|||
|
|||
το δικο, αγορασμενο αδρα, απο γνωστη αντιπροσωπεια της θεσ/νικης γραφει
made in bulgaria |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
απο τιν στιγμη που μπηκαμε στιν παγκοσμιοπιση ειναι αυτονοιτο
μερσεντες παραγονται στι αιγηπτο μαλεσια ακομι κε ινδια τωρα τα dainese απο οτι ξερω τα μονα πργματα που γινονται ιταλια ειναι τα σχεδια τα πατρο καπια διαφιμιστικα κε οι στολες τον rosi horge κε μερικον αλλον κλασατον οδηγον τωρα τα bmw θα εμεναν πισο εχω μια στολη rali 2 απο κινα που τιν αγορασα το 2004 κε μια σαβανα που την αγορασα τα περασμενα χριστουγενα κε αυτι απο κινα ομος οπος θελου να λεναι οι dainese revid bmw klp γινονται με δικεστου προδιαγραφες .......******** savana παντελονι σακακι 160 ευρο αν εναι δυνατο φυσηκα μου τιν φεραναι το παντελονη αντι να ειταν Νουμερο 46 ειταν 48 (μεγολο μου) Last edited by skippybi; 06-09-2010 at 18:25. |
|
|||
|
|||
Το παντελόνι μου, αγορασμένο απο Dainese Shop στην Γερμανία....made in Tunisia.
|
|
|||
|
|||
προκαλω οπιον διποται που πηγε σε σαλονι μοτοσικλετας σε μιλανο κολονια φραγκφουρτι να μας πη ποσου πακιστνους μαλεσιους αλγερινου κινεζου κε ξερο ποσε αλλες φαρες ειναι μαζεμεναις στο χορον ενδεισης
θα παθεται την πλακασας |
|
|||
|
|||
το δικό μου το μπουφάν(παλιό) είναι ιταλικό!!!
|
|
|||
|
|||
να το κρατησεις οσο μπορεις σε λιγο καιρο θα λεγεται σιλεκτικο
|
|
|||
|
|||
made in italy?
μαιμου το κοβω! |
|
|||
|
|||
DAINESE ,MADE IN BOULGARIA TO ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ
MADE IN ROMANIA TO ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΙ NA ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΕΣ HAND MADE | regaki | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 35 | 23-02-2011 21:46 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΠΟΥΦΑΝ DAINESE D-DRY No52 ΚΑΙ ΜΠΟΤΑΚΙΑ DAINESE No43 | manos bmw | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 2 | 01-09-2010 09:04 |
Kawasaki Made in Thailand? | arisxios | Άλλες εταιρίες | 7 | 11-10-2009 14:00 |
Home made ηλεκτρικό On-Off!!!!!! | arisxios | Άλλες εταιρίες | 10 | 04-10-2009 18:43 |
Μία Rolls Royce… made in China !!!!!!!!! | riko46 | Αυτοκίνητο | 12 | 10-08-2009 23:16 |