|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ταξιδευετε καθολου?
Καλώς ήρθες φίλε μας κ καλά μας χιλιόμετρα!
Jefe |
|
|||
|
|||
Χαχαχα γειά σου ρε Χρήστε ….
Στο ταξίδι σου στην Σκωτία με τον Βαγγέλη τον ζαχαροπλάστη, δώσαμε ραντεβού στη Φλωρεντία στο Μικελάντζελο … θυμάσαι ??? και μετά σπρώχναμε το futuro να μπει στο καράβι (από μπαταρία αν δεν κάνω λάθος ) που το φτάσαμε όταν έλυνε κάβους…. χαχαχαχαχαχα Ωραία πράγματα ……. Ο Μάνος είμαι με το varadero !!!:sm6: |
|
|||
|
|||
Καλωσόρισες φιλαράκο!!Πάντα όρθια χιλιόμετρα !!
Η παρέα του Gs Forum σε περιμενει σε έναν απο τους καφέδες να σε γνωρίσει από κοντά!! Και σαφώς οι εμπειρίες σου από τα χιλιόμετρα που έχεις κάνει,θα είναι απόλυτα δεκτές από όλους μας...!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλωσόρισες Χρήστο καλά χιλιόμετρα...................
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες.
Καλά ποστ. Καλά χιλιόμετρα να έχεις. |
|
|||
|
|||
Kι εγώ μια παρόμοια έχω Arcobaleno!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
να γράψουμε παρέα, πολλά χιλιόμετρα! Καλωσόρισες στην συντροφιά μας! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το 2001 ηταν οταν εξατμισε ολα τα υγρα η μπαταρια μετα απο6500 χλμ... δεν ξεραμε τι ειχε και το μονο καλο ηταν οτι εμεινε μολις τσεκαραμε τα εισητηρια... τελικα μας εφερε ο ηλεκτρολογος απεσταγμενο υγρο και η μπαταρια εζησε αλλα 2 χρονια κριμα χθες που δεν ημουν πειραια ( ημουν Καλυμνο)για να ερθω στον καφε του φορουμ που ηταν και στην γειτονια μου... την αλλη φορα ελπιζω να ειμαι |
|
|||
|
|||
ναμαι παλι
γυρισα απο Λισαβωνα εκανα 7500 χλμ σε 2 βδομαδες καλα ηταν αντε να ξαναφευγουμε γιατι δεν μας σηκωνει εδω το κλιμα... |
|
|