|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Από R1150GS σε F800GS.... (οι πρώτες εντυπώσεις...)
καλοταξιδη κι απο μενα...
απο κοντα ειναι ακομα πιο ομορφη. πολυ σωστη επιλογη.και η αλλαγη σαφως αν και καταλαβαινω τα συναισθηματα σου για το 1150. σελα θα αλλαζα οπωσδηποτε και θα εψαχνα για οτι πιο comfort υπαρχει.παρολο που η κοκκινη ειναι πανεμορφη την σελα την χρειαζεται οπως επισης και την ζελατινα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γεια σου Γιάννη, δεν έχεις άδικο σε αυτά που λες... τελικά έβαλα και την βαλίτσα επάνω... (σε λίγο θα ποστάρω και φώτο) Για ζελατίνα μου είπε ο άλλος Γιάννης (yns) να μην βιαστώ και να τον περιμένω να γυρίσει από τις διακοπές του.... όποτε... θα περιμένω... Δεν μου λες παρατηρώ ότι άλλαξες φώτο στο προφίλ και στην υπογραφή.... που πήγε το μπλέ τέρας...??? Δεν πιστεύω να..... |
|
|||
|
|||
Λοιπόν χθες έβαλα το topcase της Hepco & Becker των 45lt... είναι αλουμινίου και μαύρο.... σαν πρώτη εντύπωση μου αρέσει η στιβαρότητα της κατασκευής, "πιάνει" άριστα πάνω στην μηχανή χωρίς να την μπουκώνει και με κάνει να νοιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια σε σχέση με τα κλασσικά italian style top cases που είχα χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα... (βέβαια θα την ήθελα 52lt)....
Επίσης έβαλα και ένα μικρό φτερό πίσω καθώς η μαμά το έχει αφήσει τελείως εκτεθειμένο το πίσω μέρος... Πως σας φαίνεται???? Last edited by WhiTeRaN; 23-07-2011 at 15:29. |
|
|||
|
|||
VERY nice...
|
|
|||
|
|||
Μανωλιό πολύ όμορφο το εργαλείο!
Πολλά κι ασφαλή χιλιόμετρα σου εύχομαι! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάντα όρθιοι!!!! |
|
|||
|
|||
Ε αφού έχω και BMW αποφάσισα να βάλω αυτό που έχω.......όμως,μείνετε συντονισμενοι
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πρέπει να σε πέτυχα και κάπου χθες το πρωί. Ωραίο το εργαλείο! Η βαλίτσα τα σπάει, μ'αρέσει το υλικό και το χρώμα. Πρέπει να συναντηθούμε τώρα να γνωριστούμε πρώτα απ'όλα, να μιλήσουμε για τις καλές μας και να κανονίσουμε και κανένα βολταράκι! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν το κουνώ από παέ..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Με το πιο καλό και το βολταράκι.... (στρώνω... στρώνω.... όπου να ΄ναι τελειώνω....) Χθες το πρωί.... ??? χμμμμμ..... για πες.... που ?????? |
Tags |
bmw, f800gs, κρήτη, r1150gs |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Από Harley σε GS | priest | Καλώς ήλθατε | 21 | 13-05-2011 08:19 |
BMW f650gs οι πρώτες εντυπώσεις | Apirathos | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 14-02-2011 23:43 |
Οι εντυπώσεις από τις πρώτες δοκιμές VFR 1200F !!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 29 | 29-10-2009 13:00 |
Από Varadero σε GS1200 | Sakis | Καλώς ήλθατε | 25 | 18-10-2009 23:07 |
Από τι έλκονται κατά περίεργο τρόπο οι γυναίκες | skippybi | Κόσμος | 2 | 06-10-2009 01:47 |