|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ασυρματη ή Ενσυρματη...Ενδοεπικοινωνια
Απόσπασμα:
Κανενας? βρε βασορφφφφφφφφφφ!!!!?????????? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
To αετήσιο μάτι μου λεει οτι ο πρώτος Κινέζος είναι καλύτερος για τα υπόλοιπα...δεν γνωρίζω ΔΕΝ απαντώ |
|
|||
|
|||
ΕΧΩ παρει αυτα
500m Bluetooth Interphone Motorcycle Helmet Intercom FM | eBay πριν ενα χρονο, τα ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ περιστασιακά, σ/κ και εκδρομες εχουν φαει πολυ βροχη ειναι πιο ακριβα γιατι εχουν ραδιο (δεν ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ παιζει μονο στεις πολεις) Η μπαραρια κραταει 5-6 ωρες επισης με το ενα ειχε προβλημα (δεν φορτιζε )μπαταριας και μου ΠΙΣΤΩΣΑΝ τα χρηματα και πηρα αλλο. Ειμαι ευχαριστημένος. |
|
|||
|
|||
Εσκασε το απολυτο gadget!
U-Bolt Motorcycle Mount with Samsung Galaxy S2 Hard Waterproof Tough Case and DIN Hella Charger μετα την βολτα της κυριακης θα παιξει review! |
|
|||
|
|||
Αντε παλι!!! βρε θα κρατησεις κανα ευροπουλο στη τσεπη?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εχω γραψει μερικα πραγματα σχετικα με ενδοεπικοινωνιες στο παρακατω νημα...
http://www.gsforum.gr/f67/%CE%95%CE%...1%CF%82-17439/ Ριξε τα μια ματια! |
|
|||
|
|||
Αφου τα χουμε πει ρε αδερφε!
τα σαβανα εχουν τσεπες γι αλλους! τα δικα μας ειναι σκετα! καλα να μαστε Αλεκαρα!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα φίλε. Οι διαφορές οσο αφορά την Midland : http://www.midlandradio.com/Resource...e/BT-Chart.jpg Cardo : Motorbike Intercom taking you further Interphone : Interphone - Products |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
SCALA RIDER Q2 Ενδοεπικοινονια!!!! | kelas22 | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 2 | 10-12-2011 16:31 |
Ενποεπικοινωνια Interphone f4.. | nikleve | Διάφορα | 7 | 17-11-2011 10:55 |
Χαριζεται νεα ενδοεπικοινωνια | -DHMHTRHS- | Χαρίζεται | 13 | 20-06-2011 18:31 |
Silver - Line - VERSO XL της baehr...η απολυτη ενδοεπικοινωνια!!! | georgekostas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 12 | 19-11-2009 02:07 |
Eνδοεπικοινωνια MIDLAND BT INTERCOM Bluetooth Οδηγου-συνοδηγου | georgekostas | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 7 | 18-11-2009 15:56 |