|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μνημόσυνο του Βασίλη (ekatontarxos) στην Μεσσηνία, την Κυριακή 11-7-10.
Ναι... Να ανάψετε και για εμάς που δε θα είμαστε...
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μνημόσυνο του Βασίλη (ekatontarxos) στην Μεσσηνία, την Κυριακή 11-7-10.
Απόσπασμα:
ειναι σχεδον τα ιδια χλμ. νομιζω....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
παρέα εννοούσα εγώ μπροστά και εσύ σκούπα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ετσι και αλλιως σκουπα θα εισαι...
gs....εχει ο ρουμελιωτης |
|
|||
|
|||
Ξεκινάω πρωί Κυριακής 6.00 πμ με δυό φιλαράκια απο Κιάτο. Στο χαλαρό πιστεύω γύρω στις 9.00-9.30 να είμαστε στον Αγ. Αθανάσιο - Βαλύρα. Αν επιθυμεί κάποιος συνάντηση στο ΣΕΑ Αρτεμισίου στις 7.00-7.30 καλοδεχούμενος και συνεχίζουμε παρέα.
|
|
|||
|
|||
Λογικό μου ακούγεται με τη γριά σου
Δε λέω καλή και η γριά αλλά το Gs άλλη φάση. Φυσικά και 2 μηχανές εγώ έβγαλα τη δεύτερη σέλα για να μην έχω την κοπέλα μου πάνω στην κοπέλα μου και θα πάρω εσένα; Last edited by katsanakis; 08-07-2010 at 08:57. |
|
|||
|
|||
Θα ανάψουμε φιλαράκια...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν και θα είμαι εκτός Αθηνών, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιστρέψω Σάββατο βράδυ. Σε αυτή την περίπτωση θα επιδιώξω να είμαι στο ΣΕΑ Αρτεμισίου την ώρα που λέτε. Έχω πάρει το τηλ. απο το profil σου (είναι και το δικό μου διαθέσιμο στο profil μου) και θα επικοινωνήσω μαζί σου Σάββατο βράδυ εφόσον έρθω. Απο το Αρτεμίσιο μέχρι την Βαλύρα είναι περίπου 1 ώρα και 10 λεπτά χαλαρά. Έχει παραδοθεί νέος δρόμος παράκαμψης Μεγαλόπολης, από την Κάτω Ασέα μέχρι την ευθεία πρίν τα Παραδείσια (εκεί που ήταν πριν το ΟΙΚΟΘΕΝ). Αν δεν τα καταφέρω ανάψτε ένα κερί στην μνήμη ταυ Βασίλη για όλους μας. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"ΒΙΒΛΙΟ" συλλυπητηρίων για τον Βασίλη (ekatontarxos) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 378 | 27-04-2013 21:15 |
Εξόρμηση στην Πάρνηθα την Κυριακή 7/2/09! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 03-02-2010 16:56 |
Καφεδάκι την Κυριακή 21-6 στην Μαρίνα Φλοίσβου! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 6 | 22-06-2009 14:26 |
Καφές στην Βουλιαγμένη την Κυριακή 18/1 | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 20 | 21-01-2009 01:20 |