|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΕΡΤΟΥΛΙ-ΛΙΜΝΗ ΑΩΟΥ - ΝΥΜΦΑΙΟ - ΒΙΤΣΙ
Απόσπασμα:
Και έλεγα δεν θα σκάσει μύτη |
|
|||
|
|||
Διαβάζω αλλά δεν μιλάω....
|
|
|||
|
|||
Άντε να αρχίσουμε τα κοινά και τετριμένα:
1) Teo 71 (Μονός, διπλός ένας Θεός ξέρει) 2) Arkas (Μονός ή διπλός ξεκαθάρισε over) 3) Cpretenteris (Ελπίζει για διπλός) 4) Siraxanz 5) Tsompanis 6) Michael Chatzilias (Διπλός) |
|
|||
|
|||
Αν και ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που δουλεύω για να ξε@@σω τον υπόλοιπο χρόνο, νομίζω οτι την δευτέρα το πρωί θα είμαι στην Βλάστη για το υπόλοιπο της διαδρομής μέχρι την Φλώρινα.
|
|
|||
|
|||
1) Teo 71 (Μονός, διπλός ένας Θεός ξέρει)
2) Arkas (Μονός ή διπλός ξεκαθάρισε over) 3) Cpretenteris (Ελπίζει για διπλός) 4) Siraxanz 5) Tsompanis 6) Michael Chatzilias (Διπλός) 7) syan (Διπλός) |
|
|||
|
|||
Στράτοοοο
|
|
|||
|
|||
1) Teo 71 (Μονός, διπλός ένας Θεός ξέρει) 2) Arkas (Μονός ή διπλός ξεκαθάρισε over) 3) Cpretenteris (Ελπίζει για διπλός) 4) Siraxanz 5) Tsompanis 6) Michael Chatzilias (Διπλός) 7) syan (Διπλός) 8) Pantam. Από Δευτέρα |
|
|||
|
|||
Είναι πράγματι από καλύτερα μέρη που έχω πάει.
Δυστυχώς στις 22/9 φεύγω για Γερμανία- Κολωνία (για δουλειά) και είναι αδύνατο να την κοπανήσω και τρεις μέρες λίγο πριν. |
|
|||
|
|||
Αν και νωρίς, βάλε με στην λίστα.Μονός
|
|
|||
|
|||
1) Teo 71 (Μονός, διπλός ένας Θεός ξέρει) 2) Arkas (Μονός ή διπλός ξεκαθάρισε over) 3) Cpretenteris (Ελπίζει για διπλός) 4) Siraxanz 5) Tsompanis 6) Michael Chatzilias (Διπλός) 7) syan (Διπλός) 8) Pantam. Από Δευτέρα 9) Aeriko (Μονός)΅ Είσαι έτοιμος |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ.. | panos1100gs | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 11 | 26-04-2010 19:34 |