|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΜΠΟΤΕΣ BMW RALLYE PRO 2
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΗΜΗΤΡΗ.ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.ΑΤΥΧΟΣ ΕΣΥ ΑΤΥΧΟΣ Κ ΓΩ.ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ FORUM
|
|
|||
|
|||
ε οχι κ υπερβαροι...ευσομοι οντος κριμα παντος
|
|
|||
|
|||
ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΑΡΟΣ ΚΑΙ BIG FOOT ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ????
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
up
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ρε παιδια να κανω μια χαζη ερωτηση,εαν καποιος δεν πηγαινει χωμα(οπως εγω π.χ) εχει νοημα να παρω αυτες τις μποτες?για ταξιδακια π.χ,εχω το αντβε...
|
|
|||
|
|||
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ Κ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΠΗΡΑ...ΛΑΘΟΣ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ....ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΕΣ (ΠΑΡ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ) ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΛΟΓΩ ΜΕΓΕΘΟΥΣ
|
|
|||
|
|||
Κοιτα ουτε κι εγω το σκεφτομαι για καθημερινη χρηση εννοειται αλλα κ τα ταξιδια μου ειναι μετρημενα μες τον χρονο απλα σιγουρα σε θεμα ασφαλειας ειναι οτι πρεπει,απλα πλεον καλο ειναι οταν αγοραζουμε κατι να σκεφτομαστε και την χρηση του και εαν οντως θα μας χρησιμεψει κ θα βγαλει τα λεφτα του..και το λεω για εμενα βεβαια που σκεφτομαι να της αγορασω!Το λαθος που εκανες εσυ φιλε μου πιστεψε με το κανουμε ολοι μας!
|
|
|||
|
|||
ΝΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΦΙΛΕ.ΑΝΑΤΟΜΙΚΟΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΠΕΡΠΑΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΜΠΟΤΕΣ DAYTONA | ANASTAZ | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 6 | 30-11-2010 20:16 |
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΤΑΚΙΑ | manousos | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 10 | 09-10-2010 07:43 |
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΜΠΟΤΕΣ | manousos | Μπότες | 17 | 04-10-2010 18:41 |
ΜΠΟΤΕΣ ΟΝ-OFF GAERNE EXPLORER | RedSpider | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 13 | 11-02-2010 15:50 |
Rallye 2 Pro | lycos | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 14 | 04-02-2010 19:43 |