|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τόση αναισθησία πια...? Τι να πω...
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Πάνω απ' όλα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε άνθρωποι... και ότι κάποια στιγμή μπορεί να βρεθούμε εμέις σε ανάγκη...
Σας ευχαριστώ φίλοι μου... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είναι να μην σου τύχει... |
|
|||
|
|||
Εγώ πάλι σταμάτησα να βοηθήσω 2 άτομα με μοτο και μάλιστα ενώ ήμουν με τη γυναίκα μου προθυμοποιήθηκα να τους ρυμουλκήσω με ιμάντα που πάντα έχω μαζί μου. Η κατάληξη ήταν να βγάλουν μαχαίρι και να μου ζητήσουν ότι λεφτά είχα μαζί μου. Ο ένας πρόλαβε κι έφυγε, ο άλλος ακόμα θα πρέπει να θυμάται την συνάντησή μας κάθε που αλλάζει ο καιρός. Του έσπασα κάμποσα πλευρά και 1 δόντι.
|
|
|||
|
|||
Και ναι και όχι. Εντάξει βλάβη ήτανε και όχι ατύχημα. Εγώ κουβάλησα το παπί από την Εθνική στο ύψος του Village μέχρι τον Πειραιά ποδαράτο και δεν σταμάτησε κανεις και ούτε το περίμενα. Προσωπικά θα σταματούσα να δω αν θέλουν κάτι. Το ατύχημα είναι άλλη φάση η βλάβη άλλη φάση.
|
|
|||
|
|||
Προφανώς κάθε φορά πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας τις εκάστοτε συνθήκες... και να τις αξιολογούμε πριν σταματήσουμε...
Αλλά στις συνθήκες στις οποίες βρέθηκα εγώ χθες... ήταν προφανές ότι δε διέτρεχα κανέναν απολύτως κίνδυνο... |
|
|||
|
|||
Κωστή καλά έκανες και σταμάτησες..έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι πάντα με προσοχή
|
|
|||
|
|||
Τι μικρός που είναι ο κόσμος!
ενα μεγαλο ευχαριστω στον αγνωστο συντροχο για την βοηθεια του - myBike |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΙΚΡΟΣ!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νίκο, να σ'ευχαριστήσω που εντόπισες και δημοσίευσες το θέμα γιατί έτσι θα 'χω ένα ακόμα φιλαράκι απ' το mybike...
Πέρασα κι από 'κει μια βολτίτσα και δέχθηκα ήδη τη θερμή υποδοχή τους!! Ευχαρίστησα δε το φιλαράκι και του είπα να περάσει κι απ' το δικό μας forum !! Είναι όντως μικρός ο κόσμος... |
|
|||
|
|||
Δεν εχει εμπιστοσυνη κανενας κανεναν....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μα.... τόση ζήλεια πια...?!? Τι τα θέλεις και τα σκαλίζεις...?!? | CPretenteriS | Χιούμορ | 19 | 28-01-2011 21:13 |
Κάπου να πω τον πονο μου......... | Gohn_k | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 11-10-2010 00:51 |
Tι να πω για τον μ......ακα!!!! | Kolokas | Μου τη δίνει που ..... | 17 | 14-03-2010 04:02 |
Τι να λέμε ..... | soter3gm | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 22 | 01-05-2009 14:13 |
Πρέπει να σας πω ένα γειά... | jpapagelis | Καλώς ήλθατε | 23 | 29-01-2009 00:44 |