|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Michelin : ANAKEE III (3)
|
|
|||
|
|||
Από δύο ανθρώπους που τα έχουν βάλει άκουσα ότι δεν είναι και πολύ ευχαριστημένοι, ο ένας μάλιστα είχε αγάπη με το 2 και έπινε νερό στη σκέψη του 3, αλλά κατα τα λεγόμενα του ήταν μεγάλη απογοήτευση... Αλλά το λάστιχο είναι σα τον γιατρό έμενα μπορεί να με σώσει και κάποιον αλλό να τον σκοτώσει
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τα ατομα που τα δοκημασαν τη μηχανες εχουν κε σε τι διαστασης τα εβαλα επισης το πιο συμαντικο τι οδηγημα κανου ? γρηγορο σμουθ τουρηνκ κλπ |
|
|||
|
|||
Θα ήθελα να τα δοκιμάσω μιας και είναι εντελώς καινούρια φιλοσοφία, αλλά μου φαίνονται άσχημα στο σχέδιο του πέλματος, ιδίως στα υπάρχοντα GS. Πολύ φουτουριστικό. Ίσως στο νέο GS που έρχονται standard (μαζί με τα Tourance Next), να ταιριάζουν περισσότερο, γιατί και η μηχανή είναι πιο "διαστημική".
Πάντως έχουμε αρκετά καινούρια ελαστικά στην κατηγορία που έφθασαν με την παρουσίαση του νέου GS. Anakee III Metzeler Tourance Next Conti Trail Attack 2 Σε συνδυασμό και με το Dunlop TR91(ΟΚ κυκλοφορεί εδώ και 2,5 χρόνια) κάνουν δύσκολη την επιλογή... |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα τελικά το έβαλα και εγω .Πριν είχα το pilot road 3 .Εντυπωσεις σε καμία εβδομάδα όπου θα έχω ασφαλή συμπεράσματα .
|
|
|||
|
|||
Συμπληρώνω 1200 gs .
|
|
|||
|
|||
Για πές με την ευκαιρια σε παρακαλώ εντυπώσεις για το PILOT 3 μιας και το άλλαξες, Γιατί εγώ έχει περίπου 3 μήνες που τα έβαλα, ταξίδι μεγάλο ακόμα όμως λόγο χειμώνα.
|
|
|||
|
|||
Τα είχα για 15000 km περίπου.Πολλη καλό κρατημα στο στεγνό και τρομερό κρατημα στο βρεγμενο .Ειχε τρομερή αίσθηση στο βρεγμενο.Ειχα κάνει αρκετά ταξίδια απο Αθήνα Κερκυρα με τρομερή βροχή χωρίς καμία ανασφάλεια .Πιστευω οτι καλύτερο έχω βάλει .
|
|
|||
|
|||
Τα εβαλα και εγω σε 800αρι...Δεν εχω αποψη ακομη...Πιο σκληρα σε αισθηση παντως απο τα Anakee 2
|
|
|