|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: R1200GS!!!...οσα δεν ξερατε και ντρεπόσασταν να ρωτησετε!!!..R1200GS!!!
Αι σοου ονλυ σικσ μινιτς. Αι θινκ ιτς ει λιτλ μπιγκ εντ τιντιους.
Μπατ ιτς αλ ραιτ. Χι ιζ ολγουειζ δε μπεστ.... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: R1200GS!!!...οσα δεν ξερατε και ντρεπόσασταν να ρωτησετε!!!..R1200GS!!!
respect..
αλλά το τέλος... όλα τα λεφτα... τα σπάει.... |
|
|||
|
|||
Αυτο το GAY switch που αναφερει συνεχεια τι ακριβως ειναι ??
|
|
|||
|
|||
Το ASC Automatic Stability Control.
Καλά ο τύπος δεν υπάρχει. Δυσφήμηση για το φροντιστήριο που πήγαινε. |
|
|||
|
|||
respect o Γιάννης όπως πάντα!
|
|
|||
|
|||
Παντως και εμεις θελουμε ενα μηχανακι που δεν υπαρχει...
Θελουμε να πηγαινει καταπληκτικα εντος ΚΑΙ εκτος δρομου! Θελουμε να ειναι ελαφρυ και ευελικτο ΑΛΛΑ και σταθερο και ακλονητο (αρα βαρυ) Θελουμε πολλα αλογα αλλα μεγαλη ροπη και χαμηλα Θελουμε κορυφαια ποιοτητα κατασκευης αλλα χαμηλη τιμη Θελουμε ηλεκτρονικα βοηθηματα που ....να μην επεμβαινουν στην οδηγηση μας! Θελουμε μεγαλη προστασια απο τον αερα αλλα μικρη μετωπικη επιφανεια... ....μηπως τελικα αυτο που θελουμε απλα .....δεν γινεται ???? |
|
|||
|
|||
Γνωστο το gs.....βρε που το χω δει,που το χω δει........αραγε
Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Ο φίλος έχει και πολλά βίντεο για επισκευές. Είναι πρώτος:beer:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Απάντηση: R1200GS!!!...οσα δεν ξερατε και ντρεπόσασταν να ρωτησετ
Τι ήταν αυτό ρε παιδιά ? εμένα μου φάνηκε διαφήμιση δυσφήμηση του gs ! σε ποιον απευθυνόταν και μιλούσε μόνο κακής ποιότητας αγγλικά ? αστείο βίντεο ήταν ? εε
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: R1200GS!!!...οσα δεν ξερατε και ντρεπόσασταν να ρωτησετ
όχι αυτός είναι στο... νορμάλ του
αντιπαθεί πολύ την BMW και τα μεγάλα GS (άσχετο που προσπαθεί να μην το παραδεχτεί "δημόσια") και έχει ως αγαπημένη μηχανή το... Versys (το οποίο αφού λέει ότι έχει δυνατότητα να έχει ότι θέλει, δεν ξέρω γιατί δεν το έχει) μιλάγαμε παλιότερα αν θυμάμαι μου έχει πει ότι έχει γύρω στις 40 μηχανές λόγω της ενασχόλησης του (πιθανολογώ εγώ ο κακοπροέραιτος ότι θα είναι 35 παπιά σε διάφορες φάσεις αποσύνθεσης και μερικά 80ies περισσέματα - αλλά είπαμε είμαι κακοπροέραιτος) πάντως τον παραδέχομαι στα maintenance tips του (αποκορύφωμα το καθάρισμα γδαρμένης ζελατίνας μηχανής) - κλάσικ (τράτζικ;...) Έλληνας εμπειρικός και δεν σημαίνει ότι είναι κακό παιδί - όλοι καλά παιδιά είμαστε μέχρι αποδείξεως του εναντίον |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
επιλογη σελας για r1200gs | J-P-HELLAS | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 12 | 09-01-2012 22:38 |
Νεο καλυμμα σελας R1200GS ADV | Alkinoos | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 10 | 19-09-2011 02:09 |
Πωλουνται Πλαινες Βαλιτσες απο R1200GS 12/2008 | edmark | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 04-02-2011 01:12 |
Συνηθης βλαβη σε r1200gs! Προσεχετε! | fguy | Τεχνικά θέματα διάφορα | 20 | 03-11-2010 18:06 |
Βαλίτσες πλαινές για R1200GS | Fireman | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 16-06-2009 10:18 |