|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ερωτηση για ελαστικα . Θελω προτασεις
Απόσπασμα:
Λοιπόν στο δικό μου adv φοράω Continental
Του Λεονίδα το adv ΕΧΡ Μου δόθηκε η ευκαιρία λοιπόν να τα οδηγήσω και τα δύο στης στροφές του Άγιου Μερκούριου Η γνώμη και τον δύο μας ήταν ότι τα Continental φένονταν να πλαγιάζουν ποιο πολύ στην στροφη αλλα τα ΕΧΡ σου έδιναν την συγουρια του κρατίματος |
|
|||
|
|||
Φιλε μου εισαι λαθος απο τα αποδυτηρια.....
πηρες adv για να πηγαινεις με γκαζια σε στροφουλες..... Οτι λαστιχο και να βαλεις...δεν θα σου αρεσει... το μοτο ειναι 280 κιλα οφ-ροουντ....βαλε ενα 70-30% Τουρανς απλο ή Πιρελι σκορπιον... και η μοτο σου θα πεταει... |
|
|||
|
|||
Φοραω Conti trail attack σε ADV, κι εχω παθει πλακα.
Παντως αν τα βαλεις, παρε κι ενα ζευγαρι ξυστρες...!!! |
|
|||
|
|||
Η δοκιμή του γερμανικού περιοδικού Motorrad έγινε σε on-off μηχανές και βγάζει πρώτα τα conti trail attack όποιος θέλει τους πιστευει οι μαρτυρίες φίλων που τα φοράνε είναι πολύ καλές μέχρι τώρα! Και μιας και είμαι πολύ κοντα στην αλλαγή λέω να τα βάλω 260 ευρά και βλέπουμε!
http://www.conti-online.com/generato...twinner_en.pdf |
|
|||
|
|||
Ειμουν στο τσακ για EXP κ τώρα μου το αλαζετε
|
|
|||
|
|||
Συμφωνω με τον Θαναση .....εχω κανει 2 φορες αλλαγη και τριτη παλι τα ιδια θε βαλω .....
|
|
|||
|
|||
Ρε παιδια με εχετε μπερδεψει.... Αυτη την εβδομαδα παραλαμβανω το καινουριο μου ADV και πρεπει να επιλεξω μεταξύ conti και tourance exp. Δώστε μου τα φώτα σας pls, καθότι αρχάριος, πραγμα που σημαίνει οτι δεν προγραματίζω οριακές καταστάσεις... Τουλάχιστον μέχρι να συνηθήσω τη μηχανή... ;-) Μετά βλέπουμε... Ευχαριστώ.
|
|
|||
|
|||
το τεστ έχει ένα μείον
μιλάει μόνο για δρόμο βέβαια για σκέτο δρόμο (αλήθεια γιατί πήρατε 1200GS Adventure τότε;...) τα conti στο τεστ σκίζουν αλλά 2α έβγαλε τα EXP που λέτε ότι δεν είναι καλά (ενώ θα ήταν πρώτα μάλλον στο τεστ αν δεν "φαγωνόντουσαν" τόσο εύκολα χμμμμ εγώ που θέλω λάστιχο που να μη φοβάται το χωματόδρομο (και κάποια άλλα... πραγματάκια) δεν μπορεί να πάρω continental |
|
|||
|
|||
bridgestone battlewing 502 . Αυτά ειχε απο την μάνα του και τώρα που έχω 18.000χλμ και πάω για αλλαγή πάλι τα ίδια θα βάλω.Και στην βροχή καλό και στο χώμα για λίγο καλό και στο στεγνό καλό.Και όποιον να έχω ρωτήσει αυτά μου λέει και μην τ'αλλάζεις .Μπορεί και να μου ταιριάζουν στον τρόπο οδήγησης μου και για αυτό γράφω τα παραπάνω.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερωτηση....... | riko46 | Χιούμορ | 9 | 26-03-2009 17:56 |
ελαστικα για r1150r | Aggelos R | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 22-02-2009 12:24 |