|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: πασχα με το μοτο μου....και οποιος θελει ακολουθει.....
Μιχάλη & Έλενα.. ... χαρήκαμε πολύ που σας γνωρίσαμε και μας κάνατε την τιμή, να περάσετε αυτές τις Αγίες ημέρες μαζί μας!!! Θα ήταν ακόμη καλύτερα τα πράγματα, αλλά δυστηχώς, το δυσάρεστο γεγονός που συνέβει με έριξε αρκετά.. Εύχομαι η επόμενη συνάντηση μας, να είναι σύντομα πάλι,
και με μεγαλύτερη διάθεση.... Τους χαιρετισμούς μας και στην Ελενα σου... Να είστε πάντα καλά και πάντα πρόσχαροι όπως είστε... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το πιο αστείο βίντεο που έχω δει με πολιτικούς | Bolero | Αστεία Video | 4 | 07-06-2011 12:40 |
Η Αργεντινή αδειάζει το ΔΝΤ, μιλάει απευθείας με τη Λέσχη των Παρισίων | ckk | Κόσμος | 26 | 18-11-2010 05:20 |
Τι βήματα πρέπει να κάνουμε αν θεός φυλάξει το κινητό μας έρθει σε επαφή με νερό! | MARK | Χρήσιμα | 17 | 30-10-2010 20:16 |
Μπορει να μην ειναι μελος , μπορει να μην τον ξερουμε , αλλα αξιζει συγχαρητηρια!! | sansiro.sugata | Ταξίδια στο εξωτερικό | 18 | 12-04-2010 23:41 |
Τί έχει τελικά η εξάτμιση της μοτοσικλέτας μου και πρέπει να την αλλάξω;!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 35 | 02-09-2009 10:01 |