|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πως περνάμε χάρτες στο gps, εργαλείο online
Αν δυστυχώς είναι από τις συσκευές που δεν δέχονται διαδρομές, αποθήκευσε στα αγαπημένα τα μέρη που θες να πας και να δεις ή κάνε την διαδρομή στο Basecamp και φόρτωσέ το στα GPS, αυτό θα "δει" μόνο τα Waypoints.
Το δικό μου, μου δίνει μόνο την δυνατότητα να επιλέξω προορισμό και έναν μόνο ενδιάμεσο σταθμό, οπότε επιλέγεις το μεθεπόμενο σταθμό με ενδιάμεσο το επόμενο... Πιάνει, αλλά όλη την ώρα παίζεις με τα κουμπιά! |
|
|||
|
|||
Ελπίζω να μην μιλάς μεταφορικά
Θέλει λίγο να "τριφτείς" με το garmin προσωπικα το φοράω και στην πιο καθημερινη διαδρομη και μονο που βλέπω τα data του ταξιδιου, με φτιάχνει Επίσης τις στροφές που έρχοντε.. Η ότι βλέπω την ταχύτητα μου, χωρίς γυαλια πρεσβυωπίας... που το βάζεις... |
|
|||
|
|||
Θα δοκιμάσω basecamp. Οπως και να έχει ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Πραγματικά είστε ακούραστοι
|
|
|||
|
|||
Θα ηθελα να μπω στο πνευμα ενος τετοιου εργαλειου...
τελειως ασχετος ων.... )) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ποιο εύκολο, πιο γρήγορο στο να επιλέξεις τι θες, άλλες δυνατότητες καταγραφής κλπ.... Απλά δεν έχεις πλοηγό να σου μιλάει, ΒΤ να συνδέεις ψιψινια και κοκοψόψαρα, να ακούς μούζικα κλπ... Επιλέγεις και παίρνεις. Τιμές πάνω κάτω οι ίδιες. Δίνεις zumo660, παίρνεις montana |
|
|||
|
|||
Πολυ καλο και ευκολο το site.To δοκιμασα σε navigon 1400.
Μπραβο στον ΑΡΚ. |
|
|||
|
|||
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΒΟΛΙΚΟ !!!
apk |
|
|||
|
|||
Μήνυμα λοιπόν σε όσους φοβούνται τα Mac λόγω συμβατότητας (πχ με το Tyre): για όλα υπάρχει λύση! Πολλές φορές καλύτερη...
|
|
|