|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ζητούνται άτομα..
|
|
|||
|
|||
Μπραβο φίλε.
Δες και στο ΕΣΠΑ σου στέλνουν τελείως δωρεάν για 5 μήνες νεους και μετα αν σου κανουν τους κρατάς. Στάλθηκε από το GT-N8010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μπραβο Γιώργο!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ειναι πολυ καλη η ιδεα σου να αναρτησεις τετοιου ειδους αγγελια στο φορουμ και καθόλα επαινεσιμη αλλα, εμενα θα με ενδιεφερε πολυ, παρα πολυ για να ειμαι ειλικρινης, αν ειχες καμια οχληση απο μελη του φορουμ για την παραπανω ''αγγελια'' . Δυστυχως το σοϊ το δικο μου ειναι απο εκεινους που επιλεγουν την εργασια αναλογως κοινωνικοτητας και σταθερων υψηλων μηνιαιων αποδοχων ανεξαρτητως παραγωγης φυσικα........οποταν οταν τους το ειπα (ανεργοι ολοι τους και χωρις λιπος) με ειρωνευτηκαν....κι εγω δεν ξαναμιλησα φυσικα. Ετσι λοιπον, για πληροφορηση και μονον και για να καταλαβω αν ειναι γενικο αυτο το κακο της επιλλεκτικοτητας δωσε ενα στοιχεια παρακαλω σε αυτο που σε ρωτω. Αν θέλεις φυσικα........ |
|
|||
|
|||
Γιώργο ανταποδίδω την καλησπέρα,
δεν έχει αλλάξει κάτι απο το post μου no 19. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νομιζω οτι ειναι ενα δειγμα των ''δυσκολων'' καιρων που ζουμε....... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μηπως το "νεοι εως 29 ετων" ειναι μια παραμμετρος ωστε να μην μπορεις να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα,τουλαχιστον για μεσα στο φορουμ?Φανταζομαι χωρις να το ξερω οτι ο μεσος ορος ηλικιας θα ειναι μεγαλυτερος...? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χρήστο μηπως θα επρεπε να διαβασεις καλυτερα την ''αγγελια'' του συναδελφου μας??? Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Μια σκεψη εκανα...Την εχω διαβασει την αγγελια κ μαλιστα την μετεφερα κ σε φιλο που μενει εκει κοντα...
|
|
|