|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΧΑΡΤΗΣ ΤΥΝΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ZUMO 660
ok εχω ετοιμο κ το χαρτη
|
|
|||
|
|||
Μόλις τον τσεκαρισα με το 550 μου, το βλέπει μια χαρά...
Ευκαιρίας δοθείσης θα προσπαθήσω να κάνω και update το zumo με χαρτες(by nivam) του 2012, αν τα καταφέρω ενημερώνω... Χαιντε και Καλό Ταξίδι Last edited by siraxanz; 02-01-2013 at 21:27. |
|
|||
|
|||
Χαρη την ελαβες την καρτα που σου εστειλα?
|
|
|||
|
|||
Από ότι μου είπε ο Χαρης είσαι έτοιμος
Το απόγευμα θα στη στείλει ο Κουμπαρος |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Μην με φέρνεις σε δύσκολη θέση με τις υποκλίσεις βρε Αλέξανδρε....
Λοιπόν, αφού σε έχω έτοιμο, αφού τσεκάρω την καρτούλα σου στο ζούμο μου και αφού βλέπω ότι όλα οκ με την Τυνησία.... Λέω ας του φτιάξω ένα νέο χάρτη με την Βορειοδυτική Αφρική να τον έχει... και βάζω με χειροκίνητη λειτουργεί να μου φτιάξει αυτό το χάρτη: Πάω να τον κατεβάσω κ τι βλέπω 29 αιτήματα σε αναμονή Τον σκίσατε τον σερβερ ρε μάγκες... Ποτέ δεν είχε πάνω από 1 εως 5 αιτηματα δημιουργίας χαρτών.. Μην κατεβάζετε αν δεν χρειάζεστε χάρτη άμεσα... Συνεχώς αλλάζουν ... Αλέξανδρε θα περιμένω μέχρι τις 19.00 και αν δεν έρθει ο ανω χάρτης στο μαιλ μου θα σου στείλω μονο Τυνησία και τριγύρω... |
|
|||
|
|||
Τα φρέσκα νέα: Το καρτάκι σου ταξιδεύει για την πατριδα του την Αθήνα
Γεμάτο με την ΒορειοΔυτική Αφρική Μακάρι να το ευχαριστηθείς όσο γίνεται περισσότερο κ καλύτερα!!!!!!! Μερικές φωτό από το τέστ που του έκανα στο δικό μου gps, zumo 550 του 2008 mod Όλες οι χώρες όπως βλέπεις παρακατω Δυτική Λιβύη, Τυνισία, σχεδόν όλη η Αλγερία, το Μαρόκο και κάποια μέρη Νότια του Μαρόκο: Η Τυνισία Η Πόλη της Τύνιδας (πρωτεύουσα) Φαίνεται ότι πάει καλά το πράγμα...μόνο με φοβίζει η ηλικία των χαρτών... από την άλλη στα δύσκολα θα σε φέρει στον πολιτισμό το μασινάκι... Το Σφαξ του Καββαδία και παρακάτω η Γκαμπές... |
|
|||
|
|||
Χάρη καλημέρα και καλή εβδομάδα,
μόλις τοποθέτησα την κάρτα στο Zoumo και δουλεύει άψογα!!!!!!! Θα σε ευχαριστήσω για μία ακόμα φορά με μία εικόνα....... |
|
|||
|
|||
μπραβο Χαρουλη.............
κατι τετοια γινονται στο φορουμ και καταλαβαινεις ποσο τυχεροι ειμαστε........ |
|
|||
|
|||
Mπραβο κι απο μενα Χαρη για την προσπαθεια,και την
υπομονη σου! (Αλλα βρε παιδι μου δεν τους εστελνες σ εμενα? μπορει να μην ειμαι τοσο ομορφος,αλλα ειμαι συνονοματος,εξασφαλισα διωρη με διανυκτερευση και γω θα παω σιγουρα)! |
|
|