|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μια bachelor χωμάτινη
Μας πεφτετε καπως μακρυα ειναι η αληθειαΩραιες φωτο,μπραβο σας να στε καλα να ξαναεξορμησετε.Καλη χρονια με υγεια και πολλες βολτες παιδια.
|
|
|||
|
|||
Ήταν πραγματικά πανέμορφα.
Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια |
|
|||
|
|||
[QUOTE=Markas;284524]
Όλη η βόλτα και η παρουσίαση ήταν πολύ ωραία! Οι φωτογραφίες πανέμορφες, ειδικά αυτή με τα χιόνια στο Λιμνάκαρο ήταν καταπληκτική! έχω ξανάπαει Λιμνάκαρο αλλά καλοκαίρι. Με τα χιόνια ήταν καταπληκτικό τοπίο, άγριο! Κρίμα να μην είχα πάει με εσάς, εκείνη τη μέρα πήγα τελικά μια πολύ φλώρικη βόλτα [/QUOTE αυτη την εκανα wallpaper!ευγε συντεκνοι |
|
|||
|
|||
Ρε παιδιά, μια παράκληση προς admin να τσεκάρει αν πράγματι επιβαρύνει το site μια μεγάλη φωτογραφία ανεβασμένη στο photobucket ή όχι. Ένα σοβαρό αντίστοιχο διεθνές forum, το advrider υποστηρίζει πως όχι! και μου φαίνετε τζάμπα γίνετε το resizing και τζάμπα μένουμε με φωτογραφίες ψείρες που όπως και να το κάνουμε δεν είναι το ίδιο όμορφες με τις μεγαλύτερου μεγέθους.
Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ : How to post an image - ADVrider |
|
|||
|
|||
Μπραβο παιδια ,παντα τετοια.Υπεροχα τοπια ειστε πολυ τυχεροι που μενετε εκει.
|
|
|||
|
|||
Πολυ ομορφα περασματα ...μου φαινετε πρεπει να κατεβαζω σιγα σιγα το κατσικι κατω.....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Και οι πανοραμικές που λόγω.. λόγου χάνουν πολύ σε πλάτος max 800:
(Κλικάροντας πάνω στην κάθε μία ανοίγουν σε φουλ ανάλυση σε νέο παράθυρο) Θέση "Τσούλη μνήμα". |
|
|||
|
|||
Ωραια πραματα ρε παιδια, αλλα τα ποσταρετε παντα μετα που επιστρεφεται...
Τωρα θα μου πειτε, τα καλα ειναι για λιγους, και δεν εχετε και πολυ αδικο, ομως κι εμεις μια παρτη ζηλευουμε. Και να φανταστειτε οτι την ιδια μερα ημουν μονος και γυριζα σαν του παπα το σκυλο... Και καλη χρονια!!! Last edited by Africaptan; 06-01-2011 at 22:08. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μια βοηθεια!!! | costas68gr | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 21-10-2010 22:48 |
Επομενη χωμάτινη βόλτα(???) | REK | Χωμάτινες εξορμήσεις | 20 | 01-10-2010 14:58 |
Μια αληθινή ιστορία... | georgekostas | Τι μας έτυχε | 9 | 03-05-2010 11:55 |
Αχαϊκή χωμάτινη βόλτα....27/2/2010 | kostasvar | Χωμάτινες εξορμήσεις | 53 | 02-03-2010 22:49 |
Μια παράξενη φιλία | skippybi | Ζώα | 4 | 17-09-2009 01:39 |