|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βόμβα: Πανευρωπαϊκό κούρεμα καταθέσεων
αυτα τα θεματα αναρωτιουμε τη γυρευου σε ενα forum μοτοσηκλετας οπως ειναι το gs forum ?
η απαντησει ειναι πολυ απλη ! στο χωριο ελεγαν ο διαολος δουλεια δεν ειχαι κε πηδουσαι (gamouse)τα παιδιατου υπαρχου τοσα κε τοσα θεματα να ξεκατινιαζομαστε κε ασχοληστε ποσα εφαγε το ΠΑΣΟΚ ποσα η ΝΔ ,το ΚΚΕ διλαδη δεν τα βρηκαν οι αλλοι στη μηρασια κε μαλονομαι εμεις που μονο κοινο εχωμαι οι ααγαπη κε το παθως μας για τες μοτοσικλετες τωρα για το κουρεμα διοτι εφαγα κε εγω δεν ξερω ποσα διοτι μεχρη πρην 10 μερες νωμηζα 380 ευρω ενω τωρα πανω απο 50 χιλιαρικα ασε να καταλαγιαση το πραμα κε αν δεν μου τα δοσου μηλαμε........ το τι ειδα το τι περασα κε πως περασα απο τα 17,5 που πηγα φανταρος μεχρη το 1995 που επεστρεψα απο την Βοσνια κε αμεσως μετα αυτα με το Ισαακ κε Σωλομου γραφω βιλια |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
εμενα απλα να με εχετε φιλο σας θελω... |
|
|||
|
|||
μετα απο 44 χρονια ξαναπηραμαι πρωταθλημα περση !!!
ναζησουμε μετα απο αλλα 44 το 2056 ξανα πρωταθλημα !! |
|
|||
|
|||
Αεκτζής είσαι ;
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
στην Ελλαδα ειμαι γαυρος !!!
κε στην Κυπρο ΑΕΛ!!! |
|
|||
|
|||
Να ένας από τους λόγους που η Ελλάδα έφτασε σε αυτό το χάλι φίλε. Στην σημερινή εποχή Γαύρος............. |
|
|||
|
|||
γαυρος αλλα κε λεων !
|
|
|||
|
|||
Η μεγάλη μου δυστυχία είναι.
Να είσαι ΑΕΚΤΖΗΣ και να κατάγεσαι από Ήπειρο. Να ρίξουμε μια διπλή στην ΑΕΚ. Ποιά είναι η γνώμη σας.............. |
|
|