|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μου τη δίνει που ... σε καιρό κρίσεως, ορισμένοι δεν "ρ
εγω σε δυο-τρια ...κορμακια...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μηπως στην τιμη ειναι και η κουκλα?
|
|
|||
|
|||
Φουσκωτή λες να είναι?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πάντως στη Φραγκίστα στο Καρπενήσι πέρσυ, ρώτησα τον καφετζή μήπως έκανε λάθος διότι για δυό φραπέ, νερό και μιά σόδα μου είχε ζητήσει λιγότερο από 5 ευρώ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η επαρχια ηταν, ειναι και θα ειναι αλλιως !!! Οσο πιο γρηγορα το καταλαβουν οι εδω "εμποροι", τοσο καλυτερα για αυτους. Οσο πιο αργα...τοσο θα... πεινασουν στα σιγουρα και αυτοι !!! |
|
|||
|
|||
Υπαρχουν μαμακες μην ανησυχεις
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
και εδω ενωνεται με το αλλο θεμα που γραφουμε....
γιατι να ψωνισεις απο το ebay?εισαι ανθελληνας? αφου εχουν και εδω αυτο που θες? οποτε για αυτους που δεν κατεβαζουν τις τιμες και δουλευουν με κερδος πανω απο 30% δεν ψωνιζω και περνω εισαγομενα που ειναι πιο φτυνα. εγω πουλουσα με κερδος 40% και κατεβασα το κερδος μου στο 30% οσοι εχετε μαγαζια ξερετε οτι τα λειτουργικα εξωδα μιας επηχηρισης ειναι 20-25% πανω στην αξεις του προιωντος αν δουλεεις αυτην την εποχη με κερδος 5-10 % δεν κερδιζεις τρελα αλλα συντηρισε για να περασουμε ολοι μαζι την δυσκολη ωρα. αλλα ουτε το 10-15% ειναι τρελο κερδοσ που δουλευα μεχρη τωρα. ευβαζα ενα πολυ καλο μεροκαματα και δεν εγδηνα τον κοσμα γιαυτο και με προτημαει και ακομα και τορα σε καιρο κρησης κρατιομαστε. δεν εχουμε λευτα καβαντζα γιατι δεν θησαυρισαμε πριν. φιλοσ που δουλευει σε μαγαζι με ποδηλατα μου λεει οτι το αφεντικο του το κοστολογιο το εχει ως εξεις. αγωρα απο εξωτερικο ποδιλατο ταδε μαρκας 150,00 ευρω + φπσ. χωντρικη ποληση 300.00ευρω + φπα λιανηκη πωληση 600.00 ευρω + φπα = 723,00 ευρω τελικη τιμη στον πελατη..... και πουλαει σαν τρελος γιατι εγηνε μοδα το ποδηλατο λογο της κρησης και φερνει 5 12μετρα κοντεινερ την ευδομαδα για να δεινη στα μαγαζια σε ολλη την ελλαδα..... και πανε και τα περνουνε.... και αν καποιος φερει το ιδιο ποδηλατα απο το ebay ΘΑ ΕΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ...?????????????/ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχει και δωρεάν μεταφορικά................
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"Μεγάλοι" που δεν σκέφτηκαν πριν μιλήσουν | babis66 | Διάφορα | 9 | 08-03-2011 22:38 |
Μου την δίνει το θράσος τους.... | frits | Μου τη δίνει που ..... | 81 | 15-12-2010 00:37 |
Mου τη δίνει που... | Vakalos | Μου τη δίνει που ..... | 20 | 16-09-2009 13:17 |
"Μου τι δίνουν" οι πινακίδες σημάνσεως που δεν εκσυχρονίζονται ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 04-09-2009 15:39 |
Κβαντική δύναμη που "νικά" τη βαρύτητα | skippybi | Επικαιρότητα | 4 | 09-01-2009 21:57 |