|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Michelin ANAKEE ή scorpion pirelli ;;;;;
Ο ένας τα λέει καλά και ο άλλος χάλιαααααα |
|
|||
|
|||
ετσι ειναι οι γνωμες....σαν τις κ@λοτρυπιδες.ολοι εχουμε απο μια οτι λαστιχο και να βαλεις, το GS κραταει τοσο καλα και σιγουρα δεν θα εχεις προβλημα.... εγω μετα απο 95000 χλμ,εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις μαρκες και λεω την π@παρια μου,οπως και αλλοι φιλοι... |
|
|||
|
|||
Εδώ είναι το τεστ του Γερμανικού motorrad όπου μπορούμε να πάρουμε κάποια στοιχεία .
http://www.conti-moto.ro/wp-content/...4/cta_test.pdf Θα επισημάνω τον χρόνο στην βρεγμένη πιστά όπου το EXP είναι μακράν μπροστά, και την απελπιστική βαθμολογία του anakeeII στη σπορ συμπεριφορά και γενικά στο στεγνό…Το μαλακό πέλμα δεν πειράζει (είναι και καλό στο βρεγμένο)…τα μαλακά μάγουλα όμως έχουν το τίμημα τους… Προσωπικά έχω βάλει 5 φορές EXP και έχοντας πάνω από 80.000 μαζί τους τα θεωρώ από τα κορυφαία μεικτής χρήσης (στεγνό-βρεγμένο, χώμα-άσφαλτος) με χαρακτηριστικό την πολύ γρήγορη κορώνα που κάνει τις αλλαγές κατεύθυνσης παιχνίδι π.χ. εσακια ( S )σε επαρχιακούς δρόμους και βοηθούν στους επιτόπιους <<στενούς>> ελιγμούς εκτός δρόμου (σαθρά εδάφη)… Ο καθένας ανάλογα το στυλ οδήγησης και τις απαιτήσεις που έχει, διαλέγει το ελαστικό του. Το Dunlop TR91 είναι μια κορυφαία επιλογή (τα φοράω τώρα) και δεν έχουν καμία σχέση με τα D607 που έχω οδηγήσει σε βακραντερο(ευτυχώς). |
|
|||
|
|||
εγω παλι εχω βαλει τα scorpion,πολυ καλα
|
|
|||
|
|||
EXP
|
|
|||
|
|||
metzeler exp
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Dulnop TR91 κύριοι!!!
καταπληκτικό λάστιχο!!! πρέπει να το χω πει άλλες 88 φορές εδω μέσα |
|
|||
|
|||
ΠΙΣΩ 150/70 17 ((69V)TL) Battle Wing 502 Εμπρός 79223 110/80 19 ((59V)TL) Battle Wing 501 ΤΙ εχετε να πειτε για αυτα!!!εγω εχω 18.000 χλμ...και δεν την παλεύουν αλλο, αλλα μεχρι και 15.000 ηταν Αριστα..!(ΧΏΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΈΒΑΛΑ ΠΟΤΈ)και δεν εχω αποψη συμπεριφορας..αλλα για ασφαλτο ηταν πολλή καλλα.
Σκέφτομαι να ξαναβάλω τα ίδια!!! Bridgestone!!!!!!! |
|
|||
|
|||
είναι προηγούμενη γενιά από το TR91 (πχ.) πάντως
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
MICHELIN ANAKEE 2 vs BRIDGESTONE BT502 | nivam | Τεχνικά θέματα διάφορα | 36 | 21-10-2011 13:51 |
ομαδικη συναγερμου scorpion | johntsip | Διάφορα | 39 | 10-03-2011 19:50 |
Pirelli -Condinental-Metzeller-Michellen? | Blackstaf | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 42 | 07-04-2010 17:32 |
Michelin Anakee 2 σε 1150gs | kostas_366 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 26 | 29-07-2009 01:06 |
Turbocharged: The 2008 Canjamoto BMW R1200S Scorpion | syan | Νέα μοντέλα BMW | 13 | 21-03-2009 14:53 |