|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS-800 ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ ΣΑΣΜΑΝ
Αληθεια....... μια βολτα απο το προφιλ του χρηστη κανατε??? γιατι εκει μια χαρα ξερει να γραφει
|
|
|||
|
|||
ΕΦΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΙΘΙΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΤΗΣ ΜΟΤΟ ΜΟΥ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡ8ΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ , ΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΙΓΝΟΜΙ , ΝΤΡΕΠΟΜΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΚΑ8ΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟ ΚΑ8ΟΣ ΙΜΕ ΔΙΣΛΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΙΚΙΟ ΔΕΝ ΠΙΓΑ .ΟΧΙ ΟΤΙ 8Α ΑΛΑΖΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΚΙΟ , ΤΟ GS 800 , ΠΟΥ ΕΧΟ ΤΟ ΑΓΑΠΑΟ ΠΟΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΤΟ ΠΑΟ ΑΠΟ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ/ΧΟΜΑ ,ΚΕΡΝΑΟ ΤΣΑΙ 600αρια ΣΤΡΙΤ ΣΤΟΝ Α.Γ ΡΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΡΟ ΓΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΙΣΙ ,ΚΑΙ ΕΝΤΟΥΡΑΔΑ .... ΤΟ ΜΙΧΑΝΑΚΙ ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΚΣΗ -ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ. ΣΤΟ ΠΑΡΕΛ8ΟΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΙΟΜΟΥΝΑ ΜΕ ΦΟΡΥΜ ΚΛΠ ΤΟΣΟ , ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΠΙΚΑ ΣΤΟ F.B. ΠΙΣΤΕΒΩ ΟΤΙ ΣΑΝ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ " ΛΙΠΑΤΕ - ΦΟΒΑΤΕ " ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΤΟ ΜΙΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΕΧΟ ΝΑ ΠΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ Η ΚΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΙΨΗ ΜΟΥ , ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΙ ΟΣ ΑΚΡΙΒΙΑΣ ,ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΒΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ , ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΟΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ . ΚΙ ΑΣ ΓΙΝΟ ΡΕΖΙΛΙ ΤΟΝ ΣΚΙΛΙΟΝ . - ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΟΣ ΣΚΑΡΤΑ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΤΡΟΧΟΝ , ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΨΙΓΙΟΥ (η Τouratech δινη μια βαση ανοκσιδοτη για αυτο) , ΑΝΑΡΤΙΣΟΙΣ , ΧΕΝΟΝ , ΖΑΝΤΕΣ , ΕΞΑΤΜΙΣΗ ,ΑΝΕΜΟΘΟΡΑΚΕΣ , ΣΑΣΜΑΝ , ΤΙΜΟΝΙΑ , ΦΛΟΤΕΡ , ΠΛΕΞΟΥΔΑ , ΑΛΙΣΟΓΡΑΝΑΖΑ............. ΕΑΝ ΕΣΙΣ ΙΧΑΤΕ ΑΦΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡ8ΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ, 8Α ΒΓΕΝΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΑΝΑΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΜΟΣΙΟΣ ΑΡΘΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΑ , ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΛΙΣΙΣ ? Η" ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΣΑΣ ΣΑ ΤΑ ΜΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΝΑΙΤΩΝ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΣΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΙΝΙΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΙΝΕ Η ΣΙΝΧΟΡΕΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ . ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝ8ΡΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ , ΔΟΥΛΕΒΕΙ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΧΤΟ ΣΙΓΝΟΜΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΟΣΗ ΠΟΥ ΕΠΕΦΕΡΑ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ,και την σιμπαρασταση ορισμενον, ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΕΡΙ. |
|
|||
|
|||
ΕΦΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΙΘΙΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΤΗΣ ΜΟΤΟ ΜΟΥ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡ8ΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ , ΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΙΓΝΟΜΙ , ΝΤΡΕΠΟΜΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΚΑ8ΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟ ΚΑ8ΟΣ ΙΜΕ ΔΙΣΛΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΙΚΙΟ ΔΕΝ ΠΙΓΑ .ΟΧΙ ΟΤΙ 8Α ΑΛΑΖΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΚΙΟ , ΤΟ GS 800 , ΠΟΥ ΕΧΟ ΤΟ ΑΓΑΠΑΟ ΠΟΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΤΟ ΠΑΟ ΑΠΟ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ/ΧΟΜΑ ,ΚΕΡΝΑΟ ΤΣΑΙ 600αρια ΣΤΡΙΤ ΣΤΟΝ Α.Γ ΡΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΡΟ ΓΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΙΣΙ ,ΚΑΙ ΕΝΤΟΥΡΑΔΑ .... ΤΟ ΜΙΧΑΝΑΚΙ ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΚΣΗ -ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ. ΣΤΟ ΠΑΡΕΛ8ΟΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΙΟΜΟΥΝΑ ΜΕ ΦΟΡΥΜ ΚΛΠ ΤΟΣΟ , ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΠΙΚΑ ΣΤΟ F.B. ΠΙΣΤΕΒΩ ΟΤΙ ΣΑΝ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ " ΛΙΠΑΤΕ - ΦΟΒΑΤΕ " ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΤΟ ΜΙΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΕΧΟ ΝΑ ΠΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ Η ΚΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΙΨΗ ΜΟΥ , ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΙ ΟΣ ΑΚΡΙΒΙΑΣ ,ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΒΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ , ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΟΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ . ΚΙ ΑΣ ΓΙΝΟ ΡΕΖΙΛΙ ΤΟΝ ΣΚΙΛΙΟΝ . - ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΟΣ ΣΚΑΡΤΑ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΤΡΟΧΟΝ , ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΨΙΓΙΟΥ (η Τouratech δινη μια βαση ανοκσιδοτη για αυτο) , ΑΝΑΡΤΙΣΟΙΣ , ΧΕΝΟΝ , ΖΑΝΤΕΣ , ΕΞΑΤΜΙΣΗ ,ΑΝΕΜΟΘΟΡΑΚΕΣ , ΣΑΣΜΑΝ , ΤΙΜΟΝΙΑ , ΦΛΟΤΕΡ , ΠΛΕΞΟΥΔΑ , ΑΛΙΣΟΓΡΑΝΑΖΑ............. ΕΑΝ ΕΣΙΣ ΙΧΑΤΕ ΑΦΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡ8ΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ, 8Α ΒΓΕΝΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΑΝΑΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΜΟΣΙΟΣ ΑΡΘΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΑ , ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΛΙΣΙΣ ? Η" ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΣΑΣ ΣΑ ΤΑ ΜΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΝΑΙΤΩΝ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΣΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΙΝΙΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΙΝΕ Η ΣΙΝΧΟΡΕΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ . ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝ8ΡΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ , ΔΟΥΛΕΒΕΙ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΧΤΟ ΣΙΓΝΟΜΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΟΣΗ ΠΟΥ ΕΠΕΦΕΡΑ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ,και την σιμπαρασταση ορισμενον, ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΕΡΙ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν ηθελα να παρω θεση , αλλα δεν με αφηνει σε ησυχια η συνειδηση μου..... Για τους κυριους που ειπαν για τα ελληνικα σου θα πω οτι δεν εχουν ουτετ δικιο ουτε αδικο----θα μπορουσες στον εγγραφο λογο σου --οπως πραττεις τωρα να αναφερεις οτι εχεισ το θεματακι αυτο- (δυσλεξειας)--πιστευω---κανενας δεν σε αντιμετωπισε-αντιμετωπιζει--με κακια , ή κακη πρόθεση---αυτο που ενδιαφερει ολους μας ειναι να διαχεετε η γνωση και οι κοινοι μας προβληματισμοι..Πρωσοπικα πιστευω οτι πανω απο ολα και ολους μας ενωνει η αγαπη για τον δικυκλισμο και την ελευθερια του............ ο μεν αναμαρτητως πρωτοσ τον λιθο βαλετο----ή καπως ετσι--οπως λεγεται.... υγ. 1) και εγω δεν ξερω ποσα ορθογραφικα λαθη εχω κανει σε αυτο μου το κειμενο... 2) καλα και ορθια χιλιομετρα με την κοριτσαρα σου!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σιγουρα δεν πιστευω οτι τα παιδια πιο πανω ηθελαν να σε προσβαλουν, απλα το ιδιομορφο στυλ γραψιματος σου (φυσικα πριν βαλεις τα πραγματα στην θεση τους, τωρα γραφε οπως πραγματικα γουσταρεις και μπορεις ), φανηκε καπως ! Ειμαι σιγουρος οτι εχεις μια ΣΥΓΝΩΜΗ απο ολους μας ! Απόσπασμα:
Φυσικα αυτο δεν ισχυει για εσενα παλιοπαιδο !!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS-800 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΑΣΜΑΝ
Φίλε Εντουρίστα μη μασάς!
Η αλήθεια είναι οτι κοντέψαμε να πάθουμε τραλαλά με την ορθογραφία σου, αλλά και πάλι πλάκα είχε! Σημασία έχουν αυτά που λες περισσότερο και όχι η ορθογραφία! Ρίξτα επομένως και δεν γίνεσαι ρεζίλι, το αντίθετο μάλιστα. Όσο για το νόημα του Πάσχα έχεις δίκιο.. Φρόντισε μόνο να έρχεσαι σε κανά καφέ και στις εκδρομές για να μας τα χώνεις και προφορικά.. μην τα πάρεις μαζί σου!! |
|
|||
|
|||
Κι επειδή το θέμα ορθογραφία έχει και σοβαρή αλλά και αστεία πλευρά, τι θα λέγατε να μας φτιάξω ένα άλμπουμ με "μαργαριτάρια" ορθογραφικά ;;;
Το αντέχετε ;; (δίχως ονόματα φυσικά!) |
|
|||
|
|||
Τα λάθη ήταν τόσο εξόφθαλμα που οι περισσότεροι απορήσαμε, τώρα για τα δικά μας λαθάκια ''βλέπεις'' ότι τα καταπίνουμε.
Φίλε Entouristas από μένα προσωπικά συγγνώμη. |
|
|||
|
|||
ρε παιδια κοτσαμ ΒΜW εχει προβληματα ενας
ΕΝtouristas να μην εχει ενα προβληματακι. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιατρέ πρόσεχε, τα δικά μου θα τα καταλάβω αμέσως!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ESA. | pattakos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 04-05-2010 09:36 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ... | GSakias | Φροντίδα | 17 | 03-05-2010 14:20 |
ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ F650 GS | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 3 | 24-12-2009 12:42 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΖΑ!!! | sotaris | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 18-12-2009 22:10 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ABS ??? | xomateros | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 13-03-2009 22:52 |