|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΡΑΝΣΦΑΓΑΜΑΣΑΝ.... ο πρόλογος!
Θενκς γκάντ!
Έστω και πασπαλίζοντας παντσέτες με λαδορίγανες στo Παλαιόκαστρο, I' ll be part of the adventure! Ουάου! Αυτά τα μέρη τα σεργιάνισα ιδίοις γόμασι, με μονοκύλινδρα. Η Τρανσφαγαμάσαν έχει απ΄όλα. Από hard enduro, μονοπατάδες, λασπο-spa και τράιαλ, μέχρι φλαταδούρες για καπουλάτες γερμανίδες με φυζίκ βόιου Αιτωλοακαρνανίας... Η διαδρομή που διάλεξε ο Πασχάλης -just for you- μΕ φαίνεται βατή σαν να πέρασε κλιμάκιο της ΜΟΜΜΑ. Έτσι για να μη σου γίνει η ψυχολογία ναυτικός κόμπος... Είμαι σκληρός φαν του Χολομώντα! Μέχρι και το 2ο προ Μνημονίου έτος, νωρίς τας Κυριακάς -όταν δεν είχα να διαβάσω το φλυτζάνι- έβαζα τα σινιέ μου, Acerbis κουστουμάκι και πατούμενο και την έκανα μ' ελαφρά, αφήνοντας την οικογένεια στο πέμπτο στάδιο του ύπνου, να θυμίζει ναρκωμένους ενοίκους του Αρκτούρου... Στη φωτό: Έτοιμοι (στο Χορτιάτη) για πραγματικό adventure, απελευθερωμένοι από το ταξιδιωτικό απαρτχάιντ της εντόπιας δίτροχης διανόησης, που θεωρεί οτιδήποτε μακρινό ως ηρωικό, επικό και του κ@λου τα ενήμαρ... Uploaded with ImageShack.us Last edited by Uriah Heep; 13-05-2012 at 22:49. |
|
|||
|
|||
169.8 εχει ρε σεις εδω,γιατι αυτη η παραπληροφορηση?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ο Uriah έμαθε να ανεβάζει φωτογραφίες που δεν είναι γραμματόσημα!!!!!
Φίλε Ταξιδευτή, θα πιω μια ρακή στην υγειά σου προ του ύπνου! Ο οπισθοστερνικός καύσος που θα αισθανθώ κατά την 4η πρωινή θα νομίζω πως οφείλεται στην αφόρητη ζέστη διασχίζοντας φλαταδούρες στην Baja... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μας μάγεψες….. θα σε ακολουθήσουμε με τρέλα!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Ομορφιές δίπλα μας...δια χειρός και ματιού Πασκάλ!!!
|
|
|||
|
|||
ακομα μια αποδειξη οτι ο παραδεισος δεν ειναι μακρια απο τις μεγαλουπολεις
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Κρυσταλλοοοο...
σα το νερακι απο την πηγη εγινε!! |
|
|||
|
|||
Βρε Πασχάλη
Τι μου θύμισες!!! Εσύ έκανες το μισό Ράλλυ Θερμαϊκού (άσφαλτο) και το άλλο μισό Ράλλυ Δ.Ε.Θ. . Οι διαδρομές είναι φανταστικές, τεχνικές, χρησιμοποιείς όλες τις ταχύτητες του σαζμάν, πηδάς, βουτάς τα κάνεις όλα. Τα χώματα γίνονται άσχημα μόνο όταν βρέξει και επειδή έχω τρέξει και με χιόνι (Αρναία) εκεί παλεύεις με τιμόνι, γκάζι, φρένο, λεβιέ και ότι άλλο διαθέτει το αυτοκίνητο. Γιά να καταλάβεις τι διαδρομές έκανες σου παραθέτω ονομασίες ειδικών διαδρομών: Χολομώντας, Δουμπιά (το πάμε αριστερά φανταστικό φτάνεις με 200 + και πρέπει να στρίψεις αριστερή φουρκέτα), Πετροκέρασα, Πρόδρομος, Αρναία, Περιστερά. Δεν ξέρω αν ξέχασα κάποια. Συνέχεια όμως μπορείς να πας προς Χαλκιδική μεριά και να κάνεις Σήμαντρα, Ορμύλια, Βαμβακού, Παρθενώνα κ.λ.π., κ.λ.π. με πολλά χιλιόμετρα και κακά τα ψέματα εγώ προσωπικά με τη μηχανή φοβάμαι, μάλλον θα φουντάρω σε κάποιο πήδημα και θα με ψάχνει κάποια ΕΜΑΚ. Η Ουσία: Τα Ελληνικά βουνά είναι ΑΠΑΙΧΤΑ, η Ελληνική επαρχία με τους ανθρώπους της φοβερή. Προσωπικά έτσι αγάπησα τους αγώνες αυτοκινήτου επί 25 + χρόνια, τον μοτοτουρισμό, εντούρο με ΧΤ και ΤΤ, την ορειβασία και την ερασιτεχνική ενασχόλησή μου με την γεωργία και την μελισσοκομία (πριν μου τα εξαφανίσει κάποιος μάγκας πατριώτης μας). Στην μεγαλούπολη ξεχνάμε ότι υπάρχουν και κάποια άλλα χρώματα πέρα από το γκρι. Τα αηδόνια δεν καταλαβαίνουν από κρίση. Ας τα ακούσουμε να ευχαριστηθεί η ψυχή μας. Πάντα όρθιοι ΛΕΒΑΔΟΣ |
|
|