|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αγγλια-Ν.Αφρικη, μ'ενα R 850 GS!
Απόσπασμα:
Το 2 Θανάση!!!! Το 2 |
|
|||
|
|||
Α ρε μαφια ... την πηγες βολτα προσφατα και σου αρεσε εεε?
|
|
|||
|
|||
Το 1600,αν βρεθούμε ποτέ απο κοντά,θα στο ζητήσω βόλτα
Νομίζω πως δεν πάει Βλαδιβοστόκ το cruisers,εκτός και αν κινηθεί κάποιος μόνο σε κεντρικές αρτηρίες...αλλά και πάλι... Στα περισσότερα ταξιδιωτικά που έχω διαβάσει προς τα εκεί,είχαν πρόβλημα με τις βροχές και τις λάσπες που τις ακολουθούν. Χώρια που πολλές γέφυρες έχουν καταστραφεί και η διέλευση μέσα απο τα ποτάμια είναι μονόδρομος για τους περισσότερους Εγώ θα το έκανα με κάποιο 400άρι όπως το xr ή το ΚΤΜ και ακολουθούν το r 80-100 gs-dakar ή καμία Africa βαριά.. ούτε το transalp που έχω θα εμπιστευόμουνα... |
|
|||
|
|||
Βρε καλώς τον!! Να σου πώ τώρα...μιάς και έβαλες τα άλογα απο τον σταύλο σουδέν μας λές και πού έχεις τραβήξει τις φωτό να μαθαίνουμε και εμείς οι.....Νεόι (σίγουρα στην γλυφάδα δεν είναι) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν το καβαλήσεις.....φρόντισε να έχεις και κανέναν αλλο απο κοντά να σε ξεκολλήσει η ροπή αυτης της ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΡΑΣείναι Α-Π-Ι-Θ-Α-Ν-Η όπως και το γενικότερο στήσιμο άσε που έχει κατανάλωση 5,5 λίτρα τα 100!!! Σσσσσσσ..... μακάρι να τα καταφέρω κάποτε να βάλω και ενα τέτοιο στον σταύλο μου |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το εχουν κανει και με Harley Davidson Electra Glide ... και δεν ειναι δα και τοσο extreme πια. Κι'ας λερωθουμε και λιγακι. Βεβαια, δεν μιλαω για "hard core" διαδρομη. Ειδικα τα τελευταια χρονια τους μαζευουν τους δρομους και οσο παει γινεται καλυτερα (ασ ειναι καλα ο Putin που τρελαθηκε με αυτο πριν μερικα χρονια). Εχουν μεινει μονο καποια αγρια κομματια (νοτιο -ανατολικα Ρωσιας). Τωρα - ενα 400αρακι π.χ., θα σου βγαλει την πιστη σε διαδρομη Αθηνα-Αγ. Πετρουπολη-Βλαντιβοστοκ αφου θα σου ειναι πραγματικα χρησιμο μονο στο 5 τοις εκατο της διαδρομης (εφ'οσον δεν παμε "hard core", οπως ειπαμε). Επισης, μπορει να μην το λενε, αλλα τα R80-100 GS χρησιμευουν πια κυριως για χωρες που θελουν "carnet de passage" και οχι τοσο για της αρετες τους (βεβαια γουστα ειναι αυτα). Αποψη μου επισης, ειναι να μην υποτιμας το Transalp σου καθολου (ειδικα που ειναι και δικυλινδρο), σε πολλες περιπτωσεις παιζει (και ειναι πολυ πιο αξιοπιστο) πολυ καλυτερα απο κατι μαουνες που κυκλοφορουν και που θεωρουνται "top models" για περιπετιες. Εγω δεν θα ειχα θεμα . Α, και ενα δωρακι που θα σε κρατησει αρκετες ωρες/μερες. Μην πεις πως δεν σε προσεχω. Peter & Kay Forwood trip on a Harley-Davidson to Russia Αυτα απο μενα. Last edited by Bedouin; 20-10-2011 at 15:39. |
|
|||
|
|||
To Triumph Speedmaster ειναι μπροστα απο τον κεντρικο σταθμο του τραινου στο Ελσινκι στη Φινλανδια. Το GS ειναι στην Νορβηγια φτανοντας στον Αρκτικο Κυκλο και με το RT ειμαι κοντα στα συνορα Νορβηγιας/Σουηδιας (φαινεται και λιγο η σημαια).
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χμμμ ... και τωρα που σου χαρισαν η εγγλεζοι original t-shirt απο το Ace Café, θα ταιριαζε. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
του χρόνου ε?? Πάντως τα σημεία που έχω τσεκάρει και που ελπίζω να τα δούμε κάποια στιγμή έχουν αρκετό χώμα. Σίγουρα αν το έχεις για τέτοιο ταξίδι θα έχεις διαβάσει και τον colebatch που το είχε γραφτό η μοίρα να του κλέψουν το μηχανάκι στην Ολλανδία!και αφού είχε γυρίσει τον μισό πλανήτη.. Siberian Extreme 2010 - Back for More - ADVrider πάντως αν το πήγαινες για το μεθεπόμενο καλοκαίρι,θα δήλωνα συμμετοχή μονός! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πυρκαγιά στον Ευαγγελισμό, στην εντατική ψυχικά ασθενής | gsmaniac | Υγεία | 5 | 09-09-2010 11:20 |
Άμα κατέχεις τα αγγλικά!!!!!!!! | MudRat | Χιούμορ | 6 | 30-03-2010 15:13 |
Μαθηματα Αγγλικων | emix | Χιούμορ | 3 | 05-02-2010 18:06 |
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: υπερχρεωμένη η πρωταθλήτρια της Αγγλίας | MARK | Αθλητισμός | 0 | 26-01-2010 21:35 |
Αντιμετωπιση ατυχηματων μοτο στην Αγγλια. (Αγγλικα) | techlink | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 2 | 04-10-2009 11:15 |