|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Revit energy vs Revit sand
Ξεφευγοντας λιγο απο τον τιτλο του θεματος να ρωτησω τους κατοχους αν τo μπουφαν της bmw
to rallye 3 ειναι αρκετα ζεστο γιατι εξοψεως μου φαινεται λιγο "αδυνατο" σε σχεση με αυτα πχ της revit, και αν ειναι καταλληλο για καθημερινη χρηση?Eπισης να ρωτησω αν η τιμη των 754 Ε συμπεριλαμβανει επενδυση και προστασιες και αν υπαρχει καποιο ξενο ισως σαιτ με τιμες φιλικοτερες στα προιοντα της bmw.Ευχαριστω για τις απαντησεις απο την αρχη του θεματος! Last edited by ansakellariou; 06-08-2012 at 16:26. |
|
|||
|
|||
Φίλε μου καλησπέρα . . . τα τελευταία 3 χρόνια φοράω μόνο rev'it . . . ότι και να είναι να ξέρεις ότι σαν εταιρεία τ'αξίζει τα λεφτά της!!!Εγώ για καθημερινή και εντός πόλεως χρήση,ψιλοκυριλέ ή casual ντύσιμο χρησιμοποιώ το "manhattan" ενώ για ταξίδια το "cayenne pro"!Συγνώμη αν σε μπέρδεψα αλλά είναι δύο εντελώς διαφορετικά μπουφάν,δες πρώτα τι χρήση κάνεις και μετά αποφάσισε!!!
Υ.Γ. Το "sand" το έχει φίλος και είναι πάρα πολύ ικανοποιημένος! |
|
|||
|
|||
Φιλε μου δεν ξερω για τα bmw αλλα τα revit ειναι φοβερα.Φορουσα ενα sryke 10HP ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα μολις εβαλα revit (απλα το φορεσα)καταλαβαινεις την διαφορα.Παντως αν σε ενδιαφερει εχω μια στολη που μπορεις να δοκιμασεις αν θες ,για να δεις τα νουμερα ειναι και προς πωληση .Ειναι αυτη http://www.gsforum.gr/%CE%A0%CF%89%C...nne-pro-30647/
|
|
|||
|
|||
Φιλε το xl σου ηταν ενταξει?γιατι εγω ειμαι 1,90 και 92 κιλα και ειχα δοκιμασει ενα revit large και ηταν κομπλε.Δυστυχως ειμαι μυτιληνη οποτε δοκιμη δεν παιζει αλλα θα εχω υποψην την αγγελια σου.Παρολα αυτα κανεις δεν με διαφωτιζει για τα bmw (μαλλον βλεπουν τιτλο revit οι κατοχοι των bmw δεν ανοιγουν το θεμα).
|
|
|||
|
|||
υπάρχει η φήμη ότι η revit κατασκευάζει τα μπουφάν BMW. Ως κάτοχος και των 2 έχω να πω ότι το BMW έχει πιό ποιοτικά φερμουάρ και κουμπώματα, έχει την ίδια απόδοση σε ζέστη/κρύο και 3πλάσια τιμή....
περί ορέξεως λοιπόν.....κολοκυθόπιττα είμαι στο 1,80 (ΑΔΤ ) και 83-85 κιλά και το L σε revit είναι οκ....και παίρνει και να το σφίξω από τους πλαινούς ιμάντες του το καλοκαίρι... |
|
|||
|
|||
Σωστος ο vpentza!Αλλα μηπως ξερεις αν τα προστατευτικα και η επενδυση ειναι μεσα στη τιμη του bmw?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τωρα για τα bmw δεν εχω γνωμη αλλα οσο θα παρεις το μπουφαν bmw στην revit θα παρεις στολη(sand,cayenne απο γερμανια εννοειται γιατι ελλαδα...) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επισης το sand ειναι οτι καλυτερο για τα χρηματα που δινεις για τουριστικο αλλα για καθε μερα δεν θα το προτιμουσα, θα ηθελα κατι πιο διακριτικο εμφανισιακα!!! |
|
|||
|
|||
Συμφωνω, αυτο με το περι διακριτικοτητας με απασχολει και μενα!Σε μαυρακι εχω δει defender (αλλα δεν ξερω αν αξιζει τα λεφτα του)...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Με τόσο που τα κοστολογούν στη BMW θα έπρεπε να δίνουν και μια Γερμανίδα τουρίστρια, από αυτές που μνημόνευε ο Τζιμάκος... |
|
|