|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ
|
|
|||
|
|||
Δεν εχεις αδικο !!! ....ασε που ρολαρει η μηχανη πιο... ομορφα ρε παιδι μου ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μ' αρέσεις. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οι υπόλοιποι είναι για τα μπάζα |
|
|||
|
|||
Last edited by CPretenteriS; 03-03-2012 at 15:46. |
|
|||
|
|||
Ζήση μου γνωριζω πολυ καλά περι προδιαγραφών, ποιοτητας αλλά και ασφάλειας οδοστρωματος καθως εχω ζησει/οδηγήσει σχεδον 5 χρονια στη Γαλλία και εχω οδηγησει πανω από τη μιση Ευρωπη!!
Θα συμφωνησω στο θέμα με τα ζώα... είναι Λόττο... Δεν μπορείς όμως να μου συγκρίνεις το Κόρινθος-Πατρα με το Αθήνα-Λαμία ή την Εγνατία... μη φτάνουμε στα άκρα... CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Αυτά που έγραψε ο z atomic εννούσα.....
Δε συγκρίνω το Κόρινθος -Πάτρα με τίποτα, γιατί δεν νομίζω να έχει ταίρι Παγκοσμίως Αλλά και το "καλό" δύκτιο, είναι κατ' όνομα καλό. Όπου μπορώ και με οποιονδήποτε τρόπο , δε θα πληρώνω! Ειδικά στα υπό κατασκευή κομμάτια , που θέλουνε να τα χρηματοδοτώ με τις διελεύσεις μου, ενώ ΕΙΝΑΙ πληρωμένα εδώ και χρόνια!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα αστειεύεσαι φαντάζομαι... CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Να μην ξεχάσω και το υποχρεωτικό service road σε περίπτωση που δεν επιθυμούμε να πληρώσουμε διόδια...συνηθώς στην Ελλάδα είναι "τυφλά"...οδηγούν δηλαδή σε αδιέξοδο ή σε παράκαμψη που σε οδηγεί δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από την Εθνική. Γενικά δεν αστειεύομαι (και καλά) ...αν ο κόσμος ήξερε Κωστή μου τι δικαιούται και το διεκδικούσε θα ήμασταν σε καλύτερη μοίρα γενικά.........ποτέ δεν είναι αργά (αυτό το λέω για όσους δεν πληρώνουν και έχουν το δικαίωμα ένστασης στο πρόστιμό τους)
|
|
|