|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW είναι ωραίο είναι.....
Βλέπω ότι υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ 1150άρηδων και 1200άρηδων
|
|
|||
|
|||
ειναι μεγάλη ιστορία φίλε μου
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
... πωωω!!..τι ειπες τωρα !...εσυ το χεις κανει αλλο μηχανακι φιλε ! ... δηλαδη εχεις μπρος πισω 17αρα ζαντα και ελαφρος χαμηλωμένο με κλήση προς τα μπροστα! ...πιστολι!!! ... τον συστημα του paralever το αλλαξες ?...πως χωρεσε το μεγαλυτερο ελαστικο? ...ωραιος παντως!...εγω το εχω μαμα..αλλα εχω δει πολλες φορες παρομοιες μεταροπες και σε R1200GS ...και μου αρεσαν πολυ! ...χαιρομαι για σενα !...παντα ορθιος συντροχε! |
|
|||
|
|||
Thanks
Πανυωσ το εργαλείο που χείς με φιλτρο προγραμμα εξέταση πρέπει να παίρνει δέκα αλογακια χαλαρά η όλη μετατράπηκε έγινε με σκοπό να καλυψω τις ανάγκες μου αλλα μόνο με bmw εξαρτήματα δεν υπάρχει πρόβλημα στις 17αρες ζάντες τα παίρνει το 190 τσιμα τσιμα αλλα δεν ακουμπά έχω αλλάξει και εκατ μισή τώρα οπότε παίρνει και 200αρη( λέμε τώρα ) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αστα φιλε εχουνε τρελα κολληματα.........
μπραβο για το προτζεκτ και για το στησιμο.......... εγω εμεινα μακαλας απο το βημα του διαφορικού. ...... |
|
|||
|
|||
Σε ένα αμερικάνικο φόρουμ το διάβασα ο τύπος που το έκανε ήτανε υπερ ευχαριστημένος και εξηγούσε πως διορθωνότανε η απαίσια πολύ μ;ακρυά 6η των απλών 1150
τελικά είχε δίκιο επίσης θα ήθελα από συμφουρίτες απόψεις για τις ζάντες σκέφτομαι για μαύρες έχω ένα θέμα με το μαύρο... Last edited by GSMAN; 28-06-2013 at 23:50. |
|
|||
|
|||
...τούμπανο φιλε!!! ...κακο εργαλειο!!! Τις ζαντες εγω θα λεγα να τις αφησεις οπως ειναι!!! ..ενα χρωμα ετσι να χτυπαει λιγο διαφορετικα και εντονα αναμεσα στο υπολοιπο μαυρο. ..χεχε!..και την πινακιδα βλεπω ομορφα την "πάρκαρες" |
|
|||
|
|||
το τελελεβελ το εχεις αλαξει με του r1150r .σωστα........σου αλλαζει το μεταξονιο και την κανει λογικά ποιο νευρικη στην εισοδο ε?
|
|
|||
|
|||
Το διαφορικο απο το 1100 σου εχει μικρυνει την τελικη?...σου εχει
ανεβασει την καταναλωση?....γεμιζει πολυ καλυτερα την 6η? τι ακριβως?? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
to r1150gs έχει χαρακτηριστικά μεταξόνιο 1509 χιλ και γωνία ιχνος115χιλ και steering head angle 62,9 ενώ το rockster ;έχει μεταξόνιο1486χιλ, ίχνος 125 kai steering head angle 63,1 |
|
|