|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προς ατομικές συμβάσεις με τους φαρμακοποιούς
Απόσπασμα:
οτι ρε φιλε σου χρωστανε και σε απειλουν κιολας... αντι να το βουλωνουν,ζητανε και τα ρεστα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συμφωνώ με αυτά, αλλά διάβασε και τα παραπάνω. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δυστυχως! δευτερον,δεν το κλεινουμε,ακριβως επειδη ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ!!! απλα θελουμε να πληρωνομαστε για τα προιοντα που παρεχουμε και τα οποια εχουμε αγορασει! θα μπορουσες να μας κατηγορησεις αν κλειναμε,οχι τωρα που δεν κλεινουμε! τριτον,μακαρι να τα παρουμε,αλλα δεν το βλεπω... μαλλον για τσεκουρεμα μας πανε... |
|
|||
|
|||
Εγώ εύχομαι να λυθεί με τον καλύτερο τρόπο για όλους. Και πολλά πρέπει να αλλάξουν....αν προλάβουμε δηλαδή και δε μας έχουν στείλει στα θυμαράκια οι αλήτες!
|
|
|||
|
|||
Μπορεί και να έχεις δίκιο, αλλά έχω την εντύπωση, ότι τιμολόγιο και επομένως έσοδο, καταχωρείται όταν έρθει η ώρα της πληρωμής.
|
|
|||
|
|||
Πες ότι είσαι ασφαλισμένος του δημοσίου και πας σε μικροβιολογικό εργαστήριο για εξετάσεις. Ο μικροβιολόγος "κόβει" για σένα ένα κουπόνι και το καταθέτει για να πληρωθεί. Αυτό καταχωρείται αυτόματα ως έσοδο και φορολογείται. Παράλογο ακούγεται, αλλά είναι όπως στο λέω. Φίλη μου μικροβιολόγος πληρώθηκε τον Ιούλιο κουπόνια που είχε καταθέσει το 2010 κι είχε πληρώσει τον αναλογούντα φόρο στη δήλωση του '11. Αστα να πάνε! Θα μου πεις ότι τώρα δε θα πληρώσει για αυτά. Σωστό, αλλά πέρσυ μπορεί να την είχαν ανεβάσει στην κλίμακα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτο που μας νοιαζει ειναι η οσο δυνατον μικροτερη επισφαλεια! Last edited by ntinopoulos; 04-12-2012 at 19:37. |
|
|||
|
|||
Απλή ερώτηση: Παίζεται παιχνίδι εκβιασμού κι από τις δύο πλευρές με θύματα τους ασφαλισμένους;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
"δεν εχω αλλα λεφτα καρδια μου να εξακολουθω να δανειζω στο κρατος!" (πληρωνοντας εγω και τοκο...) Last edited by ntinopoulos; 04-12-2012 at 19:58. |
|
|||
|
|||
Αλλη απλή ερώτηση: Μέχρι πρόσφατα, πριν αρχίσουν τα παρατράγουδα, τα Ασφαλιστικά Ταμεία και εν γένει το Κράτος ήσαν τόσο συνεπείς στις πληρωμές τους ωστε να μην γίνεται καμμία διαμαρτυρία;
|
|
|